Το Google Pixel 4 και Google Pixel 4 XL αποτέλεσαν μια οδυνηρή υπόθεση για την εταιρεία. Όχι μόνο δεν έλαβαν τις καλύτερες αξιολογήσεις από διάφορους reviewers και καταναλωτές, αλλά ακόμη και η ίδια η Google ήταν απογοητευμένη από τα τηλέφωνα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, αποτελεί το γεγονός ότι πολλοί άνθρωποι που συνέβαλλαν στην ανάπτυξη των Pixel smartphones παραιτήθηκαν.

Τα προβλήματα όμως δεν έχουν περάσει ακόμη. Γιατί, όπως αποδεικνύεται, η Google το παρατράβηξε ως ένα σημείο με τις διαφημίσεις για το Google Pixel 4. Πιο συγκεκριμένα, η μήνυση, κατηγορεί την Google ότι έδωσε σε DJs στις ΗΠΑ έτοιμες δηλώσεις για τις συσκευές, χωρίς το δικαίωμα να εκφράσουν την προσωπική τους άποψη. Ιδιαίτερα, στο στόχαστρο μπαίνουν δηλώσεις όπως ότι το Pixel 4 λαμβάνει φωτογραφίες επιπέδου studio μεταξύ άλλων.

Μάλιστα, όταν η ομάδα των Djs ζήτησε από την Google να χρησιμοποιήσουν τις συσκευές προκειμένου να έχουν οι ίδιοι άποψη, η εταιρεία αρνήθηκε. Όλα αυτά το 2019. Το 2020, η Google προσπάθησε ξανά να τρέξει κάποιες διαφημίσεις για το Google Pixel 4, με τους DJs να ζητάνε πάλι συσκευές στα χέρια τους για να μπορέσουν να εκφράσουν μια καλύτερη άποψη στον αέρα. Και πάλι, η απάντηση ήταν αρνητική.

Μια υπόθεση, η οποία θα κριθεί στα δικαστήρια του Texas και για την οποία αν η εταιρεία κριθεί ένοχη θα κληθεί να πληρώσει $10.000 για κάθε μια από αυτές τις 2.405 μεταδόσεις των διαφημίσεων, εν ολίγοις 24 εκ. δολάρια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.