Η Google επιβεβαίωσε άθελά της την ύπαρξη του Pixel 8a, ενώ ασχολήθηκε με ένα χαρακτηριστικό που εξαφανίστηκε μυστηριωδώς μετά την κυκλοφορία της ενημέρωσης του Μαρτίου.

Με την ενημερωμένη έκδοση Android 14 QPR 1, η Google εισήγαγε νέα στατιστικά στοιχεία μπαταρίας στην ενότητα πληροφοριών μπαταρίας, τα οποία εμφανίζουν τον αριθμό των κύκλων φόρτισης και την ημερομηνία κατασκευής της μπαταρίας.

Αυτές οι λεπτομέρειες είχαν σκοπό να βοηθήσουν τους χρήστες να εκτιμήσουν την υγεία της μπαταρίας των τηλεφώνων τους. Ωστόσο, οι πληροφορίες αφαιρέθηκαν από τα Pixel μετά την πρόσφατη ενημέρωση του Μαρτίου.

Αντιμετωπίζοντας το πρόβλημα στην παρακολούθηση προβλημάτων, η Google αναφέρει ότι αυτή η συμπεριφορά είναι σκόπιμη και ότι τα στατιστικά στοιχεία της μπαταρίας που λείπουν τώρα δεν έπρεπε ποτέ να εμφανίζονται στις υπάρχουσες συσκευές.

Η Google επιβεβαίωσε επίσης ότι οι νέες πληροφορίες για τα στατιστικά στοιχεία της μπαταρίας θα εμφανίζονται σε όλες τις συσκευές Pixel 8a και άνω. “Ενεργοποιούμε αυτή τη σελίδα μόνο στο Pixel 8a και μετά, οπότε αυτό είναι WAI(Working as Intended)”, έγραψε η Google στη σελίδα παρακολούθησης προβλημάτων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.