Με μια κίνηση που σίγουρα κανείς δεν θα περίμενε, η Google αποκαλύπτει επίσημα το design του επερχόμενου smartphone της, του Google Pixel 4. Η εικόνα, η οποία δημοσιεύθηκε στο επίσημο Twitter account της εταιρείας, δείχνει το πίσω μέρος της συσκευής και στην ουσία επιβεβαιώνει προηγούμενα leaks. Μπορεί βέβαια και να τρολάρει, αλλά μέχρι να επιβεβαιώσουμε ότι δεν ισχύει, θα θεωρήσουμε ότι πρόκειται για το πραγματικό design της συσκευής.

 

Η εικόνα, δείχνει μόνο το πίσω μέρος του smartphone, και ενώ πολλά leaks είχαν πετύχει τη γενικότερη φιλοσοφία του σχεδιασμού της κάμερας στο πίσω μέρος, δεν ήταν ακριβή ως προς το τι έχει αυτό το τετράγωνο εντός του. Οι φακοί της κάμερας δηλαδή σε αυτή την επίσημη φωτογραφία είναι μικρότεροι από εκείνων των leaks. Κάτω από αυτούς, υπάρχει LED Flash και πάνω μια οπή για το laser autofocus.

Δεν μπορούμε να δούμε κάτι περισσότερο, εκτός από τα power και volume buttons στη δεξιά άκρη της συσκευής. Δεν υπάρχει σαρωτής στο πίσω μέρος, επομένως μάλλον θα ενσωματωθεί στην οθόνη. Είναι ενδιαφέρον πάντως ότι η Google διαθέτει μια εικόνα μήνες πριν την επίσημη διάθεση της συσκευής. Προσπαθεί να αποφύγει ακόμη ένα φιάσκο σαν του Pixel 3 όπου είχαν διαρρεύσει τα πάντα πριν παρουσιαστεί το smartphone.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.