Το Xiaomi Redmi K20 σε γενικές γραμμές έλαβε θετικό feedback από την κοινότητα του Android. Πρόκειται για ένα αρκετά καλό μεσαίου κόστους smartphone, για εκείνον που θέλει μια εξοόπιστη συσκευή  χωρίς να δώσει πολλά χρήματα. Στο εσωτερικό του ο χρήστης θα συναντήσει Snapdragon 730 SoC, 4000 mAh μπαταρία και 6GB RAM, με την οθόνη του να είναι των 6.39 ιντσών AMOLED. Τόσο το απλό μοντέλο, όσο και η Pro έκδοσή του ήταν διαθέσιμες μόνο στη Κίνα.

Η Xiaomi μόλις επιβεβαίωσε ότι το Xiaomi Mi 9T υπάρχει και στην ουσία πρόκειται για ενα rebranded K20. Η ημερομηνία της επίσημης ανακοίνωσης της συσκευής είναι η 12 Ιουνίου. Και η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει κάτι διαφορετικό, πρόκειται για την ίδια συσκευή, απλά  rebranded.

Παραμένει πάντως άγνωστη, η ονομασία του Redmi K20 Pro για τη διεθνή αγορά, αν και οι μέχρι τώρα φήμες το ήθελαν να είναι ένα Pocophone F2. Επιπλέον δεν γνωρίζουμε την τιμή του Xiaomi Mi 9T. Οι συσκευές στη Κίνα, κοστίζουν συνήθως λιγότερο σε σχέση με την Ευρώπη, επομένως θα πρέπει να το αναμένουμε στα 300-320 ευρώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.