Η Garmin ανακοίνωσε νέα μοντέλα στις πιο δημοφιλείς σειρές smartwatch που διαθέτει. Τα νέα Fenix 6, Instinct και Tactix Delta έχουν τη δυνατότητα να φορτίζουν με τον ήλιο, επεκτείνοντας την αυτονομία τους.

garmin fenix 6 instinct tactix delta solar editions

Fenix 6 Pro Solar Edition

Οι Pro Solar Edition των Fenix 6, 6S, και 6X έχουν αυτονομία μέχρι 9, 14, και 21 ημέρες, ανάλογα με τη χρήση. Με την ηλιακή φόρτιση, η αυτονομία των smartwathes ανεβαίνει στις 10.5, 16, και 24 ημέρες.

Εκτός από την αυτονομία, τα Fenix 6 Series έχουν ειδικές λειτουργίες καταγραφής δραστηριοτήτων όπως ποδήλατο εκτός δρόμου, surf, και ορειβασία σε κλειστό χώρο. Επίσης, υποστηρίζουν σύνδεση με Wi-Fi και NFC, παρακολουθούν τον ύπνο, έχουν GPS, και εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο.

Τα Fenix 6 Pro Solar Edition και 6S Pro Solar Edition κοστίζουν 850 ευρώ και το 6X Pro Solar Edition 950 ευρώ.

Instinct Solar

Η Solar έκδοση του Instinct έχει αυτονομία μέχρι 24 ημέρες και με την ηλιακή φόρτιση η αυτονομία του φτάνει τις 54 ημέρες. Εκτός από την κλασική έκδοση υπάρχουν η Camo, η Tactical, και η Surf. Η πρώτη έχει απλά βαφή από καμουφλάζ.

garmin fenix 6 instinct tactix delta solar editions

Στη Surf βρίσκουμε αντοχή στο νερό σε βάθος μέχρι 100 μέτρα και επιπλέον λειτουργίες καταγραφής δεδομένων που αφορούν το surf. Από την άλλη, η Tactical είναι συμβατή με night vision goggles και έχει το Stealth Mode που απενεργοποιεί τις λειτουργίες καταγραφής του smartwatch.

Η βασική έκδοση του Instinct Solar κοστίζει 400 ευρώ και οι ειδικές εκδόσεις 450 ευρώ.

Tactix Delta Solar Edition

Τα Tactix Delta Solar Edition είναι smartwatches με ειδικές λειτουργίες και στρατιωτικού επιπέδου πιστοποίηση MIL-STD-810. Είναι συμβατά με night vision goggles και η αυτονομία τους είναι 21 μέρες ενώ ανεβαίνει στις 24 μέρες με την ηλιακή φόρτιση.

Επιπλέον, έχουν το Stealth Mode και μία ενδιαφέρουσα λειτουργία που ονομάζεται Kill Switch και διαγράφει άμεσα όλα τα δεδομένα που υπάρχουν στη μνήμη του Tactix Delta Solar Edition.

Οι εκδόσεις είναι δύο, η βασική που κοστίζει 1.100 ευρώ και η Ballistics που διαθέτει Ballistics Calculator για πιο ακριβείς εφαρμογές σε ποικίλες συνθήκες και κοστίζει 1.400 ευρώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.