Όπως είχαμε αναφέρει πριν από λίγες ημέρες, η Γαλλία είχε αποφασίσει να προβεί στο ban των πωλήσεων των iPHone 12 λόγω υψηλότερων από τα επιτρεπόμενα επίπεδα ακτινοβολίας. Πλέον, όλο και περισσότερες Ευρωπαϊκές χώρες σκοπεύουν να προβούν στο ban των πωλήσεων του iPhone 12.

Λίγο μετά τη Γαλλία, χώρες όπως το Βέλγιο, η Γερμανία και η Ολλανδία πλέον εξετάζουν την απαγόρευση των πωλήσεων των iPhone 12 συσκευών. Το Βέλγιο εξετάζει τη κατάσταση με τις πιθανές αρνητικές συνέπειες στην υγεία και θα κάνει το ίδιο και σε άλλες Apple συσκευές.

Και η Γερμανία παρακολουθεί την κατάσταση και έχει ζητήσει εξηγήσεις από την Apple. Αξίζει να αναφέρουμε ότι το SAR είναι η τιμή που δείχνει το ρυθμό απορρόφησης της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας από το ανθρώπινο σώμα. Αν τα επίπεδα είναι πάνω από το επιτρεπτό όριο, θεωρείται απειλή για την υγεία, κάτι που εξηγεί τη κίνηση της Γαλλίας.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.