Για σχεδόν πέντε χρόνια τώρα, τα μόνα προϊόντα που πωλούνται από την OnePlus, ήταν η οικονομική σειρά high-end smartphone συσκευών της εταιρείας με τιμές που κινούνται στα 500 δολάρια και τα αξεσουάρ που τα συνοδεύουν. Η αλήθεια είναι, ότι η Κινεζική εταιρεία έχει δημιουργήσει μια φανατική βάση χρηστών. Την Κυριακή, ανακοίνωσε ότι για πρώτη φορά, επεκτείνει την δραστηριοποίησή της και στο χώρο των τηλεοράσεων, φέρνοντας το brand της OnePlus και πιο πέρα από τα smartphones για πρώτη φορά.

Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για μια κίνηση μη αναμενόμενη, αλλά πολλοί χρήστες συσκευών της OnePlus ρωτούσαν έντονα από την εταιρεία γιατί δεν φτιάχνει μια TV, όπως υποστηρίζει ο ιδρυτής της OnePlus, Pete Lau στο Business Insider. Και αν και δεν γνωρίζουμε και πολλά για αυτή τη νέα TV, ο Lau, τονίζει ότι έχει ιδιαίτερα μεγαλεπήβολα σχέδια.

Προς το παρόν, θεωρούμε ότι η ήδη υπάρχουσα αγορά τηλεοράσεων είναι αρκετά παραδοσιακή, ως προς τη λειτουργικότητα και την εμπειρία. Και δεν έχουν ενσωματώσει κατάλληλα την εμπειρία του Internet και ούτε την έχουν ταιριάξει με αυτό που θα ήταν αναμενόμενο από μια connected κοινωνία, τονίζει ο Lau όσον αφορά την τρέχουσα κατάσταση των smart TVs.

Όσον αφορά την ημερομηνία κυκλοφορίας της, ο Lau υποστηρίζει ότι η OnePlus θα τη διαθέσει το 2019, με ενημερώσεις λογισμικού να την κάνουν συνεχώς πιο έξυπνη και πιο connected στα επόμενα πέντε χρόνια από την διάθεση. Αναμένει με άλλα λόγια, ότι θα χρειαστεί κάποιο διάστημα, μέχρι να προσφέρει αυτά που θέλει η OnePlus.

Δεν γνωρίζουμε προς το παρόν τα specs της και αν θα περιλαμβάνει ανάλυση 4K ή HDR. Σκοπός όμως της εταιρείας, είναι η δημιουργία μιας premium, flagship τηλεόρασης, Ο Lau θέλει να την κάνει πιο έξυπνη από τις τυπικές smart TVs, η οποία θα συνεργάζεται πολύ καλά με το smartphone που παραμένει το κυρίαρχο μέσο στη ζωή των χρηστών, ενώ ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στο design.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.