Η επόμενη μεγάλη αναβάθμιση των Windows 10, η May 2020 είναι επισήμως εδώ. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα σας έρθει αυτόματα. Χρειάζονται μερικές εβδομάδες πριν το update γίνει διαθέσιμο στο σύστημά σου. Να πως μπορείς όμως να αναβαθμίσεις το PC σου τώρα.

Για την εγκατάσταση του Update πήγαινε στο Settings > Update & Security > Windows Update στο PC. Πίεσε στο Έλεγχος για ενημερώσεις και μπορεί να σου δοθεί η δυνατότητα να την κατεβάσεις άμεσα. Ψάξε για τις λέξεις  “Feature update to Windows 10, version 2004”. Πίεσε το Download and Install κάτω από κάτω για να εγκαταστήσεις το update.  Ωστόσο υπάρχει περίπτωση να μην δεις το update στο Windows update. Αν για παράδειγμα δεις ένα μήνυμα You are up to date, χωρίς κάποιες πληροφορίες για νέα έκδοση, τότε η Microsoft δεν την έχει κάνει διαθέσιμη στο PC σου.

Ωστόσο, αν θέλεις να την πάρεις άμεσα, μπορείς να το κάνεις. Μπορείς να μεταβείς δηλαδή στην επίσημη ιστοσελίδα της Microsoft   και να πατήσεις το Update Now για κατεβάσεις το Update Assistant πρόγραμμα. Θα δεις ένα μήνυμα που θα σου λέει ποια έκδοση τρέχεις και ότι η τελευταία έκδοση των Windows είναι η 2004, η May 2020 Update.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.