Η Πληροφορική και οι Νέες Τεχνολογίες αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της καθημερινής ζωής. Δεν μπορούμε να φανταστούμε τις επιχειρήσεις, τους οργανισμούς υγείας, ή ακόμη και την καθημερινή ζωή χωρίς τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών. Η έλλειψη ειδικών στον τομέα, έχει εκτοξεύσει τη ζήτηση για επιστήμονες πληροφορικής. Το New York College στοχεύει να καθοδηγήσει τους φοιτητές στην απόκτηση γνώσεων και στην ανάπτυξη διανοητικών και γνωστικών δεξιοτήτων, προκειμένου να επιτύχουν ως επαγγελματίες και να προωθήσουν την ανεξαρτησία της σκέψης τους. Για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος, οι φοιτητές ενθαρρύνονται να είναι ενεργοί στην απόκτηση γνώσεων και να εργαστούν σε έργα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των επιχειρήσεων. Οι στενοί δεσμοί της Σχολής Πληροφορικής με την επιχειρηματική κοινότητα οδηγούν στην ευκαιρία άμεσης επαγγελματικής αποκατάστασης για τους φοιτητές και αποφοίτους της. Παρακολουθούμε διαρκώς τις τάσεις και τις αλλαγές στην Επιστήμη της Πληροφορικής σε όλους τους τομείς, διότι ο κόσμος της πληροφορικής ποτέ δεν σταματά να εξελίσσεται. Οι διδακτικές μας προγραμματισμένες δράσεις αντανακλούν αυτό το γεγονός, με νέο υλικό και λογισμικό που μεταβάλλεται κάθε χρόνο. Η στενή συνεργασία μας με τις ακαδημίες γνωστών εταιρειών, όπως Cisco, AWS και Red Hat, μας παρέχουν πρόσβαση στην τελευταία τεχνολογία και τον τρόπο σκέψης στη βιομηχανία. Συνεργαζόμαστε συνεχώς με επιχειρήσεις και αποφοίτους μας για να παραμένουμε ενήμεροι. Βελτιώστε τις προοπτικές σταδιοδρομίας σας με σπουδές πληροφορικής υψηλής ποιότητας στο New York College. Η Σχολή Πληροφορικής προσφέρει προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σε τομείς τεχνολογίας αιχμής, συμπεριλαμβανομένης της επιστήμης των υπολογιστών, των πληροφοριακών συστημάτων, των εφαρμογών Διαδικτύου και ανάπτυξης Ιστού, της ανάλυσης δεδομένων καθώς και της ασφάλειας υπολογιστών. Σε συνεργασία με κρατικά πανεπιστήμια της Αγγλίας και των Ηνωμένων Πολιτειών, τα προγράμματά μας παρέχουν πρακτικές εφαρμογές βελτιστοποίησης πληροφοριακών συστημάτων για επιχειρηματικές διαδικασίες και λειτουργίες σε όλους τους κλάδους. Αυτό δίνει στους αποφοίτους μας ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά εργασίας. Επιπλέον, το New York College είναι πιστοποιημένο Cisco Networking Academy από την CISCO SYSTEMS. Στο New York College Students Club, ενθαρρύνουμε τους μαθητές να συμμετέχουν σε εξειδικευμένα έργα που σχετίζονται με τον τομέα της επιστήμης των υπολογιστών.

Παρακάτω δίνονται αναλυτικές πληροφορίες για τα προγράμματα σπουδών μας που θα σε μυήσουν στην εποχή του Metaverse και της Τεχνητής Νοημοσύνης.

BSc (Hons) Computing (Application Development, Data Analyst, Cyber Security)-University of Bolton

Το πανεπιστημιακό πρόγραμμα σπουδών για το πτυχίο Bachelor of Science (BSc Hons) του Βρετανικού κρατικού Πανεπιστημίου UNIVERSITY OF BOLTON, με ειδικότητα στην Ανάπτυξη Εφαρμογών, την Κυβερνοασφάλεια ή την Ανάλυση Δεδομένων, και με σπουδές εξ ολοκλήρου στο NEW YORK COLLEGE στην Ελλάδα, καθιστά τους πτυχιούχους περιζήτητους επαγγελματίες στον πιο γρήγορα αναπτυσσόμενο κλάδο εργασίας στη Νέα Οικονομία της ψηφιακής παγκοσμιοποίησης. Ο κύριος στόχος του προγράμματος σπουδών είναι να παρέχει στους φοιτητές μια ευρεία εκπαίδευση στον τομέα της Πληροφορικής, με εξειδικευμένες γνώσεις σε τρεις σύγχρονες κατευθύνσεις. To UNIVERSITY OF BOLTON συγκαταλέγεται στα 30 καλύτερα Πανεπιστήμια της Βρετανίας (The Guardian’s Best University Guide 2024).

BS Computer Science-Empire State University

Με το πανεπιστημιακό πρόγραμμα σπουδών για το πτυχίο Επιστήμης Υπολογιστών του Αμερικανικού κρατικού Πανεπιστημίου STATE UNIVERSITY OF NEW YORK / Empire State University, με ειδικότητα στην Μηχανική Υπολογιστών και με σπουδές εξ ολοκλήρου στο NEW YORK COLLEGE στην Ελλάδα, οι φοιτητές θα είναι σε θέση να διαθέτουν τα απαραίτητα προσόντα που απαιτούνται για σταδιοδρομία στον Προγραμματισμό, τη Μηχανική Λογισμικού, τη Μηχανική Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, την Υποστήριξη και Διαχείριση Πληροφοριακών Συστημάτων, ή για να συνεχίσουν τις σπουδές τους σε ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα. Το παγκοσμίου φήμης STATE UNIVERSITY OF NEW YORK είναι το μεγαλύτερο Πανεπιστήμιο των Η.Π.Α., με 64 Πανεπιστημιουπόλεις (campuses) και 400.000 φοιτητές σε ακαδημαϊκά (πτυχιακά ή μεταπτυχιακά) προγράμματα.

Δρ Αναστάσιος Μ. Λιαπάκης (PostDoc, PhD, MBA, MSc, BSc)

Επικεφαλής Σχολής Πληροφορικής New York College

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.