Το Galaxy S10 μόλις τώρα αρχίζει να εισέρχεται για τα καλά στην αγορά, ωστόσο όμως ορισμένα αδέρφια του, ήδη αρχίζουν να προσελκύουν την προσοχή του κόσμου, όπως το Galaxy Note 10, το οποίο φημολογείται ότι θα καταφθάσει σε δυο μεγέθη. Καμιά από τις δυο εκδόσεις δεν είχαν επίσημη ονομασία, αλλά η σημερινή που δημοσιεύεται, προκαλεί περισσότερη σύγχυση παρά ξεκαθαρίζει τα πράγματα.

Ο Ice Universe, δημοσίευσε σήμερα την ονομασία μιας έκδοσης του Galaxy Note 10, που θα είναι Galaxy Note 10 Pro. Και αυτό φαίνεται να υποδεικνύει, ότι δυο ή τα τέσσερα Galaxy Note 10 που έρχονται τον Αύγουστο, αυτό θα είναι το μεγαλύτερο. Το άλλο, θα αποκαλείται απλά Galaxy Note 10.

Για πρώτη φορά στην ιστορία της Samsung, η εταιρεία θα διαθέσει δυο μεγέθη Galaxy Note. Ένα 6.28 ιντσών μοντέλο και ένα άλλο Pro τηλέφωνο, που θα περιλαμβάνει 6.75 ιντσών οθόνη. Η στρατηγική αυτή σχετίζεται με την ανάγκη δημιουργίας ενός Galaxy Note το οποίο θα είναι μεγαλύτερο από το ήδη μεγάλο Galaxy S. Με την ονομασία Galaxy Note 10 Pro, δημιουργεί όμως ορισμένες ενδιαφέρουσες απορίες. Η σειρά Galaxy Note πάντα προωθούνταν ως το καλύτερο τηλέφωνο και πιο premium ειδικά με το S Pen. Ένα Galaxy Note 10 Pro τότε, θα φαντάζει πιο pro; Τι άλλα features θα περιλαμβάνει; Περισσότερες κάμερες; ίσως Ή μήπως το απλό Galaxy Note 10 θα έχει λιγότερα χαρακτηριστικά από αυτά που το Galaxy Note 9 έχει αυτή τη στιγμή;

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.