Η Samsung έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες πριν από λίγες ώρες, σχετικά με την εφαρμογή Game Optimization Service. Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία αναφέρει ότι η εφαρμογή GOS βελτιστοποιεί την απόδοση της CPU και της GPU για την αποφυγή προβλημάτων υπερθέρμανσης κατά τη διάρκεια εκτεταμένων gaming sessions.

Αν και η ανακοίνωση της Samsung δεν αναφέρει τίποτα για το ζήτημα του throttling των εφαρμογών, υποστηρίζει πάντως ότι η εταιρεία εργάζεται σε μια ενημέρωση λογισμικού που θα προσθέσει ένα performance priority mode στο Game Launcher.

Ακολουθεί η πλήρης ανακοίνωση της Samsung σε μια όχι και τόσο καλή μετάφραση από τα Κορεάτικα:

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για το Galaxy S22 GOS. Εργαζόμαστε συνεχώς για να διευρύνουμε τις επιλογές των χρηστών και να παρέχουμε βέλτιστες επιδόσεις συλλέγοντας το πολύτιμο feedback των πελατών μας. Το GOS (Game Optimizing Service) της σειράς Samsung Galaxy S22 είναι προεγκατεστημένο και βελτιστοποιεί την απόδοση της CPU και της GPU για να αποτρέψει τις υπερβολικές θερμοκρασίες κατά τη διάρκεια μακροχρόνιου παιχνιδιού.

Προκειμένου να ανταποκριθούμε στις ανάγκες διαφόρων πελατών πρόσφατα, σχεδιάζουμε να εφαρμόσουμε μια ενημέρωση που παρέχει ένα performance priority option στο game booster lab εντός του game launcher app. Θα συνεχίσουμε να ακούμε τις απόψεις των καταναλωτών και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για την ικανοποίηση των χρηστών μας, καταλήγει η ανακοίνωση.

Οι επακριβείς τιμές του Xiaomi 12 και 12 Pro στην Ευρώπη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.