Τον τελευταίο καιρό, έχει προκληθεί αναστάτωση σχετικά με τη “μοίρα” της OPPO στην Ευρώπη. Παρόλο που η εταιρεία επανειλημμένα έχει πει ότι παραμένει στην Ευρωπαϊκή αγορά, ορισμένοι μεταφράζουν τα λεγόμενα της με δυσπιστία και θέλουν την εταιρεία να αποχωρεί από τη Γηραιά ήπειρο, ξεκινώντας από τη Γερμανία, όπου αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα εξαιτίας της Nokia.

Εμείς, εδώ στο Techmaniacs, βρισκόμαστε σε διαρκείς συνομιλίες με την OPPO στην Ελλάδα ώστε να μαθαίνουμε πρώτοι και να σας ενημερώνουμε πρώτους για την πορεία του όλου θέματος, μεταφέροντας την αλήθεια και τις επίσημες δηλώσεις της εταιρείας. Πριν λίγο, λάβαμε νέα απάντηση από την εταιρεία με την οποία δεσμεύεται για την παραμονή της στην Ευρώπη και στη Γερμανία.

“Αναφορικά με τα άρθρα για την αναστολή πωλήσεων των συσκευών μας σε Ευρωπαϊκές χώρες, η εταιρεία μας δεσμεύεται για όλες τις υπάρχουσες αγορές στην Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένης και της Γερμανίας.

Συνεργαζόμαστε ενεργά με τη Nokia για την επίλυση του τρέχοντος ζητήματος. Εκτός από την αναστολή των πωλήσεων και του μάρκετινγκ μέσω των καναλιών που ανήκουν στην OPPO, η εταιρεία θα συνεχίσει τις δραστηριότητές της στη Γερμανία. Οι χρήστες μπορούν να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν τα OPPO προϊόντα , να έχουν πρόσβαση σε υπηρεσίες μετά την πώληση & να λαμβάνουν μελλοντικές ενημερώσεις λειτουργικού συστήματος.”

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.