Με τις παραδόσεις προϊόντων να πραγματοποιούνται όλο και πιο γρήγορα, ως καταναλωτές επιθυμούμε υπηρεσίες που σε ορισμένες περιπτώσεις πλησιάζουν την εξυπηρέτηση από φυσικό κατάστημα με τη δική μας παρουσία σε αυτό. Τα Public κάνουν πραγματικότητα αυτή την επιθυμία με την νέα υπηρεσία Next Day Delivery.

Ακολουθώντας μία απλή διαδικασία, μπορούμε να έχουμε, μέσα σε λίγες ώρες, στον χώρο μας οποιοδήποτε από τα 100.000 άμεσα διαθέσιμα προϊόντα τεχνολογίας, ψυχαγωγίας, οικιακών συσκευών, γραφείου, και παιχνιδιών, που προσφέρει το Public μέσω της ιστοσελίδας του και έχουν την κατάλληλη σήμανση. Ας δούμε όμως τί και πώς.

Για να χρησιμοποιήσουμε την νέα υπηρεσία Next Day Delivery επιλέγουμε ένα ή περισσότερα προϊόντα με τη σήμανση «Παράδοση σε 24-48 ώρες», το βάζουμε στο καλάθι, και κάνουμε την παραγγελία μας. Εάν πραγματοποιήσουμε την παραγγελία έως τις 17:00 ή τις 5 το απόγευμα, την επόμενη ημέρα το Public θα έχει στον δρόμο ένα δέμα με τα προϊόντα μας, προς παράδοση στον χώρο μας.

Η υπηρεσία είναι αποτέλεσμα σημαντικών επενδύσεων του Public Group σε άμεσα διαθέσιμα προϊόντα τα οποία βρίσκονται σε μία νέα σύγχρονη αποθήκη έκτασης άνω των 40.000 τ.μ. και καλύπτει τη συντριπτική πλειοψηφία της ηπειρωτικής Ελλάδας, ενώ εξαιρούνται από αυτή οικισμοί και χωριά εκτός αστικών κέντρων, καθώς και προορισμοί που περιλαμβάνουν θαλάσσιες μεταφορές.

Οι εξειδικευμένοι άνθρωποι που δραστηριοποιούνται στην νέα υπηρεσία Next Day Delivery και η χρήση τεχνολογίας φέρνουν την εμπειρία Public πιο γρήγορα από ποτέ στην πόρτα χιλιάδων σπιτιών και γραφείων σε όλη την Ελλάδα. Πρέπει να σημειώσουμε ότι οι παραδόσεις αφορούν πάντα την επόμενη εργάσιμη ημέρα για παραγγελίες από Δευτέρα έως Παρασκευή.

Απόλαυσε, παρακάτω, το νέο βίντεο με τη υπογραφή των Public, το οποίο μετατρέπει σε εικόνα όσα μόλις διάβασες. Επιπλέον, για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Next Day Delivery στο Public.gr μπες στο https://www.public.gr/page/next-day-delivery. Τέλος, μπορείς να βρεις περισσότερες πληροφορίες για το Public, και όχι μόνο, στα public.gr, Linkedin, Facebook, Instagram, YouTube, Blog.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.