Η Ελληνική Αστυνομία ενημερώνει τους πολίτες με κάθε τρόπο για διάφορα θέματα. Μία από τις πιο σύγχρονες μεθόδους που χρησιμοποιεί είναι η δημοσίευση πληροφοριών με σύγχρονο χαρακτήρα στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter.

Εχθές, 23/5 ο λογαριασμός @hellenicpolice χρησιμοποίησε την εικόνα ενός πολύ γνωστού meme για να πληροφορήσει το κοινό σχετικά με τις πιο συμβατικές απατές με τις οποίες μπορούν να βρεθούν αντιμέτωποι οι πολίτες, ενώ παρέχει και έναν σύνδεσμο με περισσότερες πληροφορίες.

Κάποιο το βρήκαν κακό, λάθος, κακόγουστο; Εμείς θεωρούμε ότι αυτή η κίνηση της Ελληνικής Αστυνομίας είναι αρκετά θετική και δείχνει πως ίσως και να ξεκολλάει από τις σταθερές “αξίες” της μπρουτάλ εικόνας που έχουν σχηματίσει οι πολίτες για τα μέλη της. Εσείς τι πιστεύετε;

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.