Η TSMC η οποία κατασκευάζει επεξεργαστές για την Apple, την Qualcomm, την AMD και πλήθος άλλων μεγάλων εταιρειών, προειδοποιεί για τις ελλείψεις οι οποίες θα συνεχιστούν μέχρι το 2022.

tsmc

Η αλήθεια είναι ότι η παγκόσμια αυτή έλλειψη επεξεργαστών παίρνει μπάλα όλους, από κατασκευαστές οχημάτων, κινητά μέχρι gaming κονσόλες. Και μπορεί η ίδια να ελπίζει ότι η κατάσταση για τις αυτοκινητοβιομηχανίες,  θα βελτιωθεί το επόμενο τρίμηνο, ωστόσο δεν θα συμβεί το ίδιο και για τους άλλους κλάδους.

Η TSMC πάντως από τη μεριά της φαίνεται αισιόδοξη ότι θα καταφέρει να ανταποκριθεί στη ζήτηση, με την ίδια να σημειώνει ότι τα εργοστάσιά της λειτουργούν στο 100% και ότι οι επενδύσεις συνεχίζονται. Περίπου 30 δις δολάρια αναμένεται να διαθέσει για αγορά χώρων και την επέκταση των εγκαταστάσεων κατασκευής chips.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.