Προς έκπληξή μας βλέπουμε πως η εφαρμογή Google Phone, χάνει την αναζήτηση Nearby Places, που μας έδινε τα τηλέφωνα από καταστήματα και υπηρεσίες στην περιοχή μας. Την αλλαγή ανακοίνωσε η Google στις αρχές του Φεβρουαρίου, όμως τώρα έθεσε τις αλλαγές σε ισχύ.

Το 9to5google ανακάλυψε την αλλαγή στην τελευταία έκδοση της εφαρμογής, που πλέον έχασε την δυνατότητα αναζήτησης επιχειρήσεων απευθείας από την εφαρμογή τηλεφώνου της Google. Στην εφαρμογή το “Search Contacts & Places” έγινε σκέτο “Search Contacts” και πλέον δεν επιτρέπει στον χρήστη να αναζητήσει επιχειρήσεις κοντά του.

Μάλιστα, οι κοντινές επιχειρήσεις έχουν αφαιρεθεί πλήρως και από τις ρυθμίσεις, κάτι που φυσικά έχει λογική, αφού η λειτουργία δεν δουλεύει πλέον.

Σύμφωνα με την Google, η αλλαγή έρχεται καθώς ελάχιστοι χρησιμοποιούσαν αυτή την λειτουργία, με τους περισσότερους χρήστες να κάνουν την αναζήτηση στους χάρτες, όπου δίνεται η επιλογή να καλέσουν στην επιχείρηση.

Η Ελληνική εφαρμογή που δείχνει πόσες κεραίες είναι κοντά σου, ακόμα και τις κρυφές!

Εμείς πάντως χρησιμοποιούσαμε την λειτουργία, καθώς ήταν πιο γρήγορη και με λιγότερα βήματα από το να ψάχνουμε στους χάρτες. Κρίμα που φεύγει αυτή η λειτουργία λοιπόν, η οποία δεν φαινόταν και να δημιουργεί κάποιο προβλήματα στην συσκευή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.