Σε μία προσπάθεια να αυξήσει τα έσοδα του, το Netflix ανέβασε τιμές, μπλόκαρε την κοινή χρήση κωδικών, πρόσθεσε διαφημίσεις, κατάργησε πλάνα συνδρομών, και άλλα. Φαίνεται ότι η Disney αποφάσισε να ακολουθήσει τον δρόμο που χάραζε ο αντίπαλος του Disney+.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η Disney σχεδιάζει να εμποδίσει την κοινή χρήση κωδικών από το 2024 και μετά. Αυτή τη στιγμή η εταιρεία αναζητά τρόπους ώστε να μειώσει αυτό το φαινόμενο και να επιτρέψει σε όσους συνδρομητές πληρώνουν να μοιράζονται τον λογαριασμό τους με φίλους και την οικογένεια τους.

Αργότερα μέσα στο 2023 θα ενημερώσουν σχετικά τις συμφωνίες των συνδρομητών της Disney+ και θα προσθέσουν όρους και πολιτικές διαμοιρασμού. Ωστόσο, οι αλλαγές και προσθήκες που θα γίνουν θα ισχύουν από το επόμενο έτος. Δυστυχώς, δεν γνωρίζουμε τι θα ισχύσει σχετικά με τις τοποθεσίες σύνδεσης.

Επιπλέον, οι τιμές των συνδρομών θα αυξηθούν στις ΗΠΑ, με περισσότερες χώρες να ακολουθούν. Συγκεκριμένα, το Premium θα πάρει από τα $10.99 στα $13.99, το πλάνο με τις διαφημίσεις θα παραμείνει στα $7.99, το Hulu θα ανέβει από τα $14.99 στα $17.99, και τέλος το πακέτο Disney Plus και Hulu με διαφημίσεις από τα $7.99 θα πάρει στα $9.99.

Επιπλέον, η Disney θα λανσάρει ένα νέο πακέτο Disney+ και Hulu χωρίς διαφημίσεις το οποίο θα κοστίζει $19.99. Όσον αφορά την Ευρώπη, η εταιρεία θα επεκτείνει το πλάνο με τις διαφημίσεις την 1 Νοεμβρίου και έχει ορίσει την τιμή του στα 5.99€ τον μήνα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.