Οι διαρροές του Galaxy Note 8 απλώς συνεχίζουν να έρχονται πλησιάζοντας όλο και περισσότερο στην ανακοίνωση του, στις 23 Αυγούστου. Η σημερινή διαρροή προέρχεται από την Samsung Electro-Mechanics, την ομάδα που είναι υπεύθυνη για τις κινητές μονάδες της κάμερας, η οποία δημοσίευσε έναν οδηγό για το πώς λειτουργεί μια μονάδα διπλής κάμερας.

Δεδομένου ότι το Galaxy Note 8 αναμένεται να είναι το πρώτο παγκοσμίως smartphone της Samsung με διπλή κάμερα, είναι ασφαλές να υποθέσουμε ότι όλες οι λειτουργίες που εμφανίζονται στον οδηγό θα εφαρμοστούν στις κάμερες του διάσημου phablet.

Το πρώτο χαρακτηριστικό ονομάζεται Super Night Shot. Μια σύγκριση αποκαλύπτει τον τρόπο εμφάνισης μιας εικόνας όταν λαμβάνεται με ένα smartphone κάμερας και πώς χρησιμοποιείται η δεύτερη κάμερα για τη βελτίωση του αποτελέσματος. Οι εικόνες εμφανίζονται πολύ πιο φωτεινές και πιο ξεκάθαρες.

Το Έξυπνο Ζουμ είναι το πιο ενδιαφέρον κομμάτι του οδηγού. Συγκρίνει ψηφιακό και οπτικό ζουμ 3x. Βλέποντας αυτό, είναι ασφαλές να πούμε πως το Note 8 θα έρθει με οπτικό ζουμ 3x.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό που αξίζει προσοχή ονομάζεται 3D Depth. Παρόμοια με τη λειτουργία πορτραίτου στο iPhone 7 Plus και τη λειτουργία μεταβλητού διαφράγματος στα smartphones της Huawei, επιτρέπει να εφαρμόζετε επιλεκτική εστίαση και να θολώνετε τμήματα της εικόνας για να μιμείται το αποτέλεσμα ενός μεγάλου αισθητήρα μιας κάμερας.

Η νέα μονάδα διπλής κάμερας θα φέρει επίσης φωτεινότερες εικόνες HDR και μερικές πρόσθετες λειτουργίες, όπως Background Effect και Perspective View.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.