Καμιά αλλαγή ως προς τους όρους των συμβολαίων τους δεν θα έχουν οι πελάτες που μπόρεσαν και κλείδωσαν τα σταθερά τιμολόγια ρεύματος της ΔΕΗ. Η ανακοίνωση της ΔΕΗ αναφέρει συγκεκριμένα:
Τα σταθερά συμβόλαια της ΔΕΗ και πιο συγκεκριμένα τα ΔΕΗ myHome Enter, myHomeOnline και myHomeEnter+ έχουν ορισμένη διάρκεια και τιμή, η οποία παραμένει σταθερή μέχρι τη λήξη της σύμβασης. Τα συμβόλαια αυτά δεν υπόκεινται σε καμιά ρήτρα, και η ΔΕΗ δεν έχει προβεί σε καμιά αλλαγή των όρων της σύμβασης σταθερού συμβολαίου για περισσότερους από 500.000 πελάτες της που επέλεξαν σταθερό τιμολόγιο.
Κάτι τέτοια πρέπει να βλέπει η Watt n Wolt που όχι μόνο εξαφάνισε τα σταθερά τιμολόγια αλλά δεν έβαλε την παροχή μας σε σταθερό τιμολόγιο που είχαμε επιλέξει και είχαμε ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ μόλις τον Δεκέμβριο. Η υπόθεσή μας έχει καταγγελθεί στο my.rae.gr με αριθμό αίτησης 2373, σε περίπτωση που κάποιος από την Watt n Wolt δεήσει να το κοιτάξει. Έπρεπε να επέμβει εισαγγελέας για τέτοιες περιπτώσεις αυθαιρεσίας και παραπλάνησης και είμαστε σίγουροι ότι δεν είμαστε οι μοναδικοί πελάτες της Watt n Wolt με τέτοια άθλια αντιμετώπιση.