Μια αλλαγή την οποία είχε ανακοινώσει λίγο πριν τα Χριστούγεννα και σύντομα έρχεται η εφαρμογή της. Δεν θα είσαι σε θέση πλέον να ανανεώνεις το καρτοκινητό σου με το ποσό των 10 ευρώ, καθώς ηλεκτρονικά η ελάχιστη κάρτα ανεβαίνει στα 12 ευρώ, ενώ το ακόμη χειρότερο, από τα περίπτερα και τα φυσικά καταστήματα το ποσό της ανανέωσης ανεβαίνει στα 15 ευρώ.

Συγκεκριμένα από 5/2 το ελάχιστο ποσό ανανέωσης χρηματικού υπολοίπου για συνδρομητές καρτοκινητής What’s Up και COSMOΚΑΡΤΑ μέσω των MyCOSMOTE app, WHAT’S UP app, cosmote.gr, whatsup.gr διαμορφώνεται στα 12€ και το ελάχιστο ποσό ανανέωσης χρηματικού υπολοίπου μέσω των καταστημάτων COSMOTE, GERMANOS, καθώς και των υπόλοιπων σημείων λιανικής πώλησης διαμορφώνεται στα 15€.

Οι αλλαγές στα πακέτα συμβολαίων της Cosmote

17 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Ας κόψουμε όλοι να μη βάζουμε κάρτα στα κινητά κόψτε και το σταθερό με το internet και γράψε τους στα παλιά σου τα παπούτσια θα δείτε μετά πώς θα παρακαλάνε σαν κότες

 2. Λάθος. Αντί να κατεβάζετε τις τιμές ή να προσφέρετε καλύτερα πακέτα μέσα σε αυτό το περιβάλλον ανταγωνισμού, μας στέλνετε σε άλλους παροχους

 3. Χωρίς να ρωτήσουν και χωρίς κανένα απολύτως λόγο κάθε λίγο και λιγάκι ανεβάζουν τις τιμές στο what’s up, με τέτοιο τρόπο λες και σου υποδεικνύουν και επιβάλλουν τις δικές σου ανάγκες… Καθόλου σεβασμός.

 4. Άλλοι κλέφτες.
  Αλλαγή σε άλλη εταιρεία.
  Όλοι όχι μόνο μερική.
  Μετά θα δούμε.

 5. Αυτοί είναι κλέφτες. Δεν φταίνε όμως αυτοί όσο οι άλλοι κλέφτες πού τούς δίνουν τό δικαίωμα νά μας λιστεύουν

 6. Από ότι βλέπω σκοπός του ΟΤΕ και της Γερμανίας είναι να παρουν τα φράγκα του Έλληνα..Φυσικά και θα παρει την κάτω βόλτα….Και συνεπώς θα φουνταρω.

 7. Εγώ ήδη εδώ και δύο χρόνια και κάτι πριν είχα αρχίσει ήδη να μην κάνω ανανέωση είχα wind και έβαζα μια φορά το χρόνο κάρτα στη cosmote τώρα θα την κλείσω ήρθε η ώρα της να πάτε αλλού όλοι σταματήστε να βάζετε cosmote είναι απατεωνισα εδώ και χρόνια ειδικά τους τελευταίους μήνες που έβαλα κάνα δυο φορές κάρτα μου τρώει το ίντερνετ τάκα τάκα μιλάμε μέσα σε 10 μέρες τρώει 10 gb και τα έχω συνέχεια κλειστα τα δεδομένα πως τα τρώει αφού είναι συνέχεια κλειστό ??το δοκίμασα να δω πως και τι γίνετε και με αναγκάζει να βάζω δύο κάρτες το μήνα κ εγώ βάζω μια φορά το χρόνο κάρτα μόλις τους πήρα χαμπάρι τέλος τώρα οριστικά έσβησε η cosmote από τωρα το κλείνω το νούμερο τέλος βάζω wind πάλι wind έχω και θα πάρω και δεύτερο wind δίπλα νούμερα ας τα κάνει και η cosmote αυτά άμα μπορεί

 8. Δυστυχώς ούτε μπορούμε να σταματήσουμε την χρήση , ούτε τιποτα!!! Και στο κάτω κάτω της γραφής η cosmote είναι η τελευταία. Οι άλλοι είχαν κάνει την αύξηση πολύ νωρίτερα.

 9. Ευτυχώς που πρόλαβα και άλλαξα πάροχο!!!!! Έβαλα nova και είμαι πολύ ευχαριστημένη έχει πολύ φθηνότερα πακέτα από ότι η cosmote!

 10. και να της κοψη σταρχιδιαμας.ιντερτετ παιζης χαη φαη.τηλεφονα ειναι τζαπα μεσου μετζερερ η βιμπερ.μαλακας αφτος που βαζη καρτα.ασε στο βιμπερ εγω μπαλα με αριθμο που εχη σβιση χρονια και στο φβ.σετη θα με σιμφερη η καρτα αφου μπορο να ταχο ολα τζαπα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.