Μιλήσαμε με την Cosmote πριν από λίγες ώρες σε μια προσπάθεια να ξεκαθαρίσουμε το θέμα με τις έξτρα κάρτες SIM και την σύγχυση που έχει προκαλέσει σε πολλούς χρήστες που δεν είναι τόσο γνώστες. Συγκεκριμένα, η Cosmote έχει σταματήσει να εκδίδει νέες κάρτες SIM στα προγράμματα που περιλαμβάνουν απεριόριστο internet, δηλαδή στα Cosmote Gigamax Unlimited.

Η έξτρα SIM συνεχίζει κανονικά να εκδίδεται σε προγράμματα που περιλαμβάνουν περιορισμένο όγκο δεδομένων. Επιπλέον, η απόφαση της Cosmote δεν επηρεάζει καθόλου τα ήδη υπάρχοντα συμβόλαια που έχουν εκδώσει extra SIM. Απλά δεν εκδίδονται νέες, όποιος πρόλαβε πρόλαβε. Επίσης μπορείς όποτε θέλεις να κόψεις τις τρέχουσες extra SIM καθώς δεν δεσμεύονται από συμβόλαιο. Ασαφές παραμένει αν θα βάλει όριο όταν αρχίσει να εκδίδει πάλι στα Cosmote Gigamax Unlimited και αν το όριο θα επηρεάσει και τις παλαιές.

Επίσης οι αλλαγές αυτές, δεν αφορούν την υπηρεσία Multisim. Η COSMOTE MULTISIM είναι μία πρόσθετη υπηρεσία, που προσφέρει την δυνατότητα να χρησιμοποιείς το νούμερο σου (κύρια σύνδεση) σε περισσότερες από μία συσκευές (μέσω των SIM καρτών που προσφέρονται) στις δευτερεύουσες συνδέσεις. Επίσης δεν αφορά την υπηρεσία TwinSIM όπου μπορείς να χρησιμοποιείς τον ίδιο αριθμό κινητού COSMOTE σε 2 συσκευές!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Τα έχεις μπερδέψει λίγο.
    Γράφεις «Η έξτρα SIM συνεχίζει κανονικά να εκδίδεται σε προγράμματα που περιλαμβάνουν περιορισμένο όγκο δεδομένων.»
    Και από ξέρω λες « Απλά δεν εκδίδονται νέες, όποιος πρόλαβε πρόλαβε.»
    Τελικά εκδίδονται ή δεν εκδίδονται;

    Επίσης οι twinsim είναι διαφορετικό πράγμα από αυτό που γράφεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.