Σύμφωνα με έρευνα που διεξήγαγε η nPerf, η Cosmote λαμβάνει τον τίτλο της εταιρείας με τις καλύτερες ταχύτητες download στην Ελλάδα. Σύμφωνα με την έρευνα, έναν σύνδεσμο προς την οποία, δίνουμε στο τέλος του άρθρου, η μέση ταχύτητα του σταθερού internet στην Ελλάδα ανέρχεται στα 15Mbps.

Η Cosmote ηγείται στα 17.28Mbps, η Wind ακολουθεί στα 15.35MBps, η Forthnet στα 14.9Mbps και η Vodafone στα 11.63Mbps. Μάλιστα, η cosmote προσφέρει και τις καλύτερες ταχύτητες upload όπως δείχνουν τα παρακάτω γραφήματα.

Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη την έκθεση εδώ

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Και κάτι χρεώσεις… Όλα οδηγούν στο να την αφήσω για την wind… Τόσα παράπονα κάνει ο κόσμος τους και αυτοί το χαβα τους… Αλλά υπάρχουν και άλλα μονοπάτια…

  2. Έχω ήδη πάει στην wind εδώ κι ένα εξάμηνο περίπου. Πολύ ευχαριστημένος δεν το περίμενα κι όντως η ταχύτητα αγγίζει τα 15Μbps σε download με πολύ πιο χαμηλό πάγιο και αρκετά bonus σε κινητά που έχω.

    • Είμαι τρισήμιση χρόνια στη wind και πράγματι είναι η πιο φθηνή.Πληρώνω έως 24mps και ποτέ δεν είχα ταχύτητα πάνω από 6,7 το ανώτερο.Τον τελευταίο μήνα έχω πολλές αποσυνδέαεις στο wifi.Αλλά δεν ασχολούμαι άλλο.Στη χώρα μας όλα είναι εικονικά.Δεν φουλεύει τιποτα σωστά.Γιατί να δουλεύει και στις τηλεπικοινωνίες.Όταν ειπναι οπμως για πληρωμή…αλλάζει!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.