Μέσα στην ανακοίνωση που αναφέρονται οι αυξήσεις στις χρεώσεις στα προγράμματα Double Play, συμπεριλαμβάνονται και οι αυξήσεις σε ΑΜΕΑ, που όπως αναφέρει και ένας αναγνώστης είναι και το πιο τραγικό σημείο της ανακοίνωσης. Τα προγράμματα που δίνει ο OTE σε AMEA είναι τα εξής όπως διαβάζουμε στην επίσημη ιστοσελίδα του:

Δίπλα σου, με προγράμματα για σένα

Ο ΟΤΕ, ανταποκρινόμενος στις ανάγκες των πελατών του, ανασχεδίασε τις παροχές που προσφέρει προς τυφλούς, κινητικά ανάπηρους (παραπληγικούς/τετραπληγικούς με βαριά κινητική αναπηρία δικαιούχους εξωϊδρυματικού επιδόματος  Ν.1140/81) και νεφροπαθείς, παρέχοντάς τους σε οικονομικές τιμές δημοφιλή προγράμματα Σταθερής & Internet.

Σήμερα όμως η Cosmote ανακοίνωσε ότι για τα ειδικά προγράμματα που διατίθενται σε ΑΜΕΑ, μετά την κατανάλωση της ενσωματωμένης χρήσης η χρέωση προς εθνικά σταθερά αυξάνεται από 0,10€ σε 0,125€ ανά λεπτό και η χρέωση για κλήσεις προς εθνικά κινητά αυξάνεται από 0,20€ σε 0,25€ ανά λεπτό.

Δυστυχώς αυτή είναι η νέα πραγματικότητα. Οι ρυθμιστικές αρχές απούσες, το κράτος, υποτίθεται, πρόνοιας απόν και όλοι μας έρμαια των κάθε εταιρειών. Μόνο για επικοινωνιακά tricks, με μειώσεις των τιμών των δεδομένων, εκεί είναι άσσοι. Έχω βαρεθεί να τους κράζω, αλλά θα συνεχίσω μήπως γίνει τίποτα.

 

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αφού δεν βλέπουν καμία αντίδραση από τους συνδρομητές….
    Προχωράνε σε αλλεπάλληλες αυξήσεις συνεχώς !!!
    Όλες οι εταιρείες !!!

  2. Δικιο έχει ο θοδωρης…σε μια κοιμησμενη κοινωνία γιατί να μην ασελγησει ο κερδοσκόπος.Περιμενετε από το κράτος να υπερασπιστεί τα συμφέροντα σας?…εμείς είμαστε το κράτος αλλά το έχουμε ξεχάσει τελείως….

  3. Επίσης απωλείει οικογενειάρχες, φτιάχνει θυγατρικές με υπαλλήλους των 480€ με συμβάσεις ορισμένου χρόνου… Ενώ τα στελεχοι τους απολαμβάνουν μισθούς και μερίσματα πολλών χιλιάδων ευρώ!! Αυτό ( και άλλα πολλά )σε συνδυασμό με το θέμα των ΑΜΕΑ ελπίζω να “θορυβήσει” αρκετό κόσμο..! Έχει στήσει ωστοσο ένα έξυπνο σύστημα προπαγάνδας, και με διαφημίσεις/δωρεές/χορηγίες τίποτα δε ακούγεται στα σύγχρονα Μέσα Ενημέρωσης!!

  4. Εμ έτσι πάει… Έφαγαν κράξιμο από την Ε. Ε. για τις καιροσκοπικές τιμές ίντερνετ στην κινητή. Αποτέλεσμα; Είπανε πως θα τις κατεβάσουν. Αλλά, η Cosmote σκέφτεται σε scale ολόκληρης της παραγωγής της. Οπότε από κάπου πρέπει να συνεχίσει να παίρνει λεφτά… Οπότε ανεβάζει τις τιμές στην σταθερή… Απλά μαθηματικά…

  5. Γιώργο είδες κάτι διαφορετικό από αυτό που είχες, εγώ δεν είδα τίποτα. Τα GB που είχα έχω και τα προγράμματα του ίντερνετ που είπανε ότι θα είναι διπλάσια τα είχαν το καλοκαίρι προσφορά και μετά λέγανε ότι συνεχίζει έτσι με κάθε ανανέωση του προγράμματος δηλαδή το μόνο που είχαν και έχουν ακόμη είναι το πρόγραμμα GIGA MAX 3GB που το κάνανε 10GB

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.