Ο νέος MP510 SSD της Corsair είναι το γρηγορότερο drive αποθηκευτικού χώρου που έχει δημιουργήσει μέχρι σήμερα η εταιρεία. Πρόκειται για ένα M.2 drive που είναι διαθέσιμο σε χωρητικότητες που ξεκινούν από τα 240GB και φθάνουν τα 2TB με τιμές οι οποίες θα σας εντυπωσιάσουν.

Πιο συγκεκριμένα, ο MP510 προσφέρει ταχύτητες ανάγνωσης 3,448MBps και εγγραφής 3,000MBps μέσω του NVMe PCIe Gen3 x4 M.2 interface σε ένα form factor που είναι αρκετά μικρό. Ως μέτρο σύγκρισης, να αναφέρουμε τον ανταγωνιστή του, τον 970 Evo, της Samsung ο οποίος μπορεί να διαχειριστεί ταχύτητες ανάγνωσης 3,400MBps και 2,500MBps σε εγγραφή, δίνοντας σαφές προβάδισμα στο drive της Corsair.

Το αν πράγματι θα νιώσετε τη διαφορά στη ταχύτητα των Windows και σε καθημερινή χρήση είναι μια εντελώς διαφορετική συζήτηση. Η μετάβαση από τους μηχανικούς δίσκους στους SSDs προσέφερε σαφή πλεονεκτήματα στις επιδόσεις και πλέον η μετάβαση από τους SATA στους M.2 ακόμη περισσότερα. Οι τιμές των νέων SSDs της Corsair ξεκινούν από τα 69.99 δολάρια για το μοντέλο των 240GB και φθάνουν τα 474 για το μοντέλο των 1920GB.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.