Όλα τα προηγούμενα χρόνια έχουμε δει πλήθος εταιρειών να συνεργάζονται με smartphone κατασκευαστές. Ειδικότερα, η Leica με την Xiaomi, η ZEISS με τη Vivo και η Hasselblad με την Oppo και την OnePlus.

Πλέον, ο Digital Chat Station αναφέρει στο Weibo ότι ο γνωστός κατασκευαστής η Canon θα συνεργαστεί με κατασκευαστές smartphone συσκευών. Αυτή τη στιγμή δεν γίνεται λόγος για ποιον συγκεκριμένα, αν και η Xiaomi, Oppo, vivo, OnePlus έχουν ήδη συνεργασίες. Κάτι τέτοιο αφήνει τις ASUS, Google, Honor, Huawei, Motorola, Realme  και Samsung.

Οι συνεργασίες αυτές συχνά καταλήγουν στη βελτίωση των φωτογραφιών, ενώ ορισμένες και σε πρόσθετα software features ή hardware. Βέβαια, τα αποτελέσματα και η τελική ποιότητα των φωτογραφιών διαφέρει από κατασκευαστή σε κατασκευαστή.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.