Μπορεί ο εν λόγω φορτιστής που φαίνεται στο video να μην έχει κυκλοφορήσει ακόμη επίσημα στην Ελλάδα, υπάρχει όμως μια πιθανότητα να τον δούμε. Εμείς τον έχουμε στα χέρια μας από την Huawei και τον δοκιμάσαμε για εσάς σε ένα πολύ σύντομο clip.  Πρόκειται για φορτιστή των 40W, ενώ είναι σε θέση να φορτίσει εξαιρετικά γρήγορα και το Huawei P40 στα 27w όμως σε αυτήν την περίπτωση.

Η Huawei, όπως και οι άλλοι κατασκευαστές με παρόμοιες υλοποιήσεις, λύνει μια βασική ανάγκη των χρηστών. Να φορτίσουν γρήγορα το smartphone προκειμένου να το έχουν διαθέσιμο ανά πάσα στιγμή. Και είναι ένα από τα features που κάνουν το Huawei P40 Pro+ μια δυνατή πρόταση.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλησπέρα στο site. Υπάρχει μήπως περίπτωση να κάνετε review μόνο για την κάμερα του & ειδικά για το ζουμ. Όπως & πως φαίνεται το φεγγάρι με το ζουμ του…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.