Η Apple θα διορθώσει το bug των iPhone XS και XS Max κατά το οποίο η κάμερα θόλωνε αρκετά το δέρμα του προσώπου. Υπενθυμίζουμε ότι οι χρήστες παραπονούνταν σχετικά με το ‘beautygate’ bug, τονίζοντας ότι η μπροστινή κάμερα, έκανε τα πρόσωπά τους πολύ πιο smooth με μερικούς από αυτούς να τονίζουν ότι τα edits έμοιαζαν πολύ με τα φίλτρα που εφαρμοζόταν από beauty apps, όπως το FaceTune.

Η Apple είχε αναφέρει στο theverge ότι το Smart HDR επιλέγει το λάθος base frame για το HDR processing όταν λαμβάνεις μια φωτογραφία. Πιο συγκεκριμένα, αντί να επιλέγει μια φωτογραφία με πιο μεγάλη ταχύτητα κλείστρου για να παγώσει την κίνηση και να διατηρήσει τη λεπτομέρεια, κάποιες φορές επιλέγει frame με πιο μικρή ταχύτητα κάτι που οδηγεί σε πιο θολή φωτογραφία.

Ορισμένοι Youtubers και ιδίως το κανάλι Unbox Therapy αναφέρει ότι κάτι προκαλεί ένα ενοχλητικό εφέ που το πρόσωπό σας μοιάζει σαν κούκλα. Ενώ μάλιστα, το κανάλι προχώρησε ένα βήμα παραπέρα, περιγράφοντάς το ως beautygate. Δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι η Apple συμπεριέλαβε κάποιο beauty mode στα iPhone XS και XS Max επομένως μάλλον πρόκειται για αποτέλεσμα των τεχνολογιών μείωσης θορύβου της συσκευής. Και επιπλέον, το πρόβλημα συνεχίζει να παρουσιάζεται όμως και σε καλά φωτιζόμενα περιβάλλοντα. Ορισμένοι χρήστες στο Reddit αναφέρουν ότι διορθώνεται κάπως με την απενεργοποίηση του Smart HDR, ενώ άλλοι πως όχι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.