Η Apple υπερασπίστηκε το iPhone την περασμένη Τετάρτη, μετά την απαγόρευση των πωλήσεων στη Γαλλία, εξαιτίας της παραβίασης των ορίων ασφαλούς έκθεσης σε ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία. Η κίνηση αυτή της Γαλλίας έχει αυξήσει τις πιθανότητες ban και σε άλλες χώρες της Ευρώπης.

Η ρυθμιστική αρχή BNetzA της Γερμανίας, ανέφερε ότι βρίσκεται σε στενές επαφές με τις Γαλλικές αρχές, με αντίστοιχα consumer group της Ισπανίας να καλούν τις αρχές να προβούν στην απαγόρευση των πωλήσεων του iPhone 12.

Η Apple ανέφερε σε δηλώσεις της ότι το iPhone 12 που έκανε το επίσημο ντεμπούτο του το 2020, πιστοποιήθηκε από πολλές ανεξάρτητες αρχές ως συμβατή με τα παγκόσμια standards ακτινοβολίας, κάτι που αποδεικνύει τη συμβατή με τα όρια των γαλλικών αρχών, φύση της συσκευής.

Οι ερευνητές έχουν προβεί σε πλήθος ερευνών τις δυο τελευταίες δεκαετίες σε μια προσπάθεια να κατανοήσουν τους κινδύνους όσον αφορά την υγεία. Σύμφωνα με τον ΠΟΥ, δεν υπάρχουν άμεσες επιπτώσεις που να έχουν συνδεθεί με τη χρήση των κινητών τηλεφώνων.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.