Η Apple είναι ίσως η μοναδική από τους μεγάλους κατασκευαστές που δεν προσφέρουν αντίστροφη ασύρματη φόρτιση στα τηλέφωνά της. Η τεχνολογία θα επιτρέψει τη χρήση της μπαταρίας του iPhone για την φόρτιση των AirPods Pro, του Apple Watch και άλλων μικρών εξαρτημάτων που προσφέρουν τη δυνατότητα ασύρματης φόρτισης.

Το γεγονός ότι το iPhone δεν εξοπλίζεται με αντίστροφη ασύρματη φόρτιση δεν προκαλεί και μεγάλη έκπληξη. Το έχει κάνει και με άλλα χαρακτηριστικά.

Η πατέντα που ανακάλυψε το Patently Apple περιγράφει την ασύρματη φόρτιση των AirPods με ένα iPhone. Εν ολίγοις, η πατέντα μας φέρει πιο κοντά επιτέλους στην αντίστροφη ασύρματη φόρτιση για το iPhone.

apple-reverse-wireless-charging-patent

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Γράφει για αντίστροφη φόρτιση, πχ να βάζεις τα AirPods πάνω στο κινητό και να φορτίζουν από το κινητό. Δεν μιλάει για ασύρματη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.