Η Apple σε επίσημο δελτίο τύπου που κυκλοφόρησε ανέφερε πως αναμένει η διάθεση των iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro Max να είναι μικρότερη από ό,τι η εταιρεία ανέμενε προηγουμένως, εξαιτίας των περιορισμών όσον αφορά την Covid 19 στο κύριο εργοστάσιο της Foxconn, όπου οι συσκευές συναρμολογούνται στη Κίνα.

Οι περιορισμοί της COVID-19 επηρεάζουν προσωρινά την κύρια εγκατάσταση συναρμολόγησης iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro Max στη Κίνα. Η εγκατάσταση λειτουργεί επί του παρόντος με σημαντικά μειωμένη δυναμικότητα. Όπως κάναμε άλλωστε, καθ’ όλη τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19, δίνουμε προτεραιότητα στην υγεία και την ασφάλεια των εργαζομένων στην αλυσίδα εφοδιασμού μας.

Συνεχίζουμε να βλέπουμε μεγάλη ζήτηση για τα iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro Max. Ωστόσο, αναμένουμε τώρα χαμηλότερες αποστολές iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro Max από ό,τι περιμέναμε προηγουμένως και οι πελάτες δυστυχώς θα αντιμετωπίσουν μεγαλύτερους χρόνους αναμονής,

Συνεργαζόμαστε στενά με τον προμηθευτή μας για να επιστρέψουμε στα κανονικά επίπεδα παραγωγής, διασφαλίζοντας παράλληλα την υγεία και την ασφάλεια κάθε εργαζόμενου.

Ο πιο μινιμαλιστικός launcher αποδεσμεύεται από το Play Store, σε όλα τα Android

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.