Η Apple είχε αποκαλύψει ότι ακυρώνει την WWDC 2020 και ότι θα την πραγματοποιήσει online κάποια στιγμή μέσα στο έτος. Τώρα, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι το event θα είναι virtual, θα ξεκινήσει στις 22 Ιουνίου, και θα διαρκέσει μία ολόκληρη εβδομάδα.

Ο Senior Vice President of Marketing της Apple, Phil Schiller, δήλωσε ότι η εταιρεία θα πραγματοποιήσει το μεγαλύτερο event που έχει κάνει ποτέ, και πως θα καταφέρουν να ενώσουν πάνω από 23 εκατομμύρια προγραμματιστές παγκοσμίως σε μία άνευ προηγουμένου εμπειρία.

Η Apple σχεδιάζει να μοιραστεί με το κοινό όλα τα νέα προϊόντα της κατά τη διάρκεια της WWDC 2020. Παράλληλα, οι προγραμματιστές θα έχουν τη δυνατότητα να ανακαλύψουν όλα τα νέα εργαλεία που έχει ετοιμάσει η εταιρεία με στόχο να τους προσφέρει περισσότερες δυνατότητες για τη δημιουργία πιο εξελιγμένων εφαρμογών και υπηρεσιών.

Όλοι οι προγραμματιστές έχουν δωρεάν πρόσβαση στην WWDC 2020 και η Apple θα ανεβάσει στην ιστοσελίδα της βίντεο και όλο το σχετικό με την εκδήλωση υλικό, όπως έκανε τα προηγούμενα χρόνια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.