Το recovering ενός χαμένου Apple ID account μπορεί να πάρει αρκετές ημέρες για λόγους ασφαλείας, αλλά υπάρχουν κάποιες ενέργειες που οι απελπισμένοι χρήστες θα πρέπει να αποφεύγουν δια ροπάλου. Ο καθένας μας μπορεί να ξεχάσει το Apple ID password του και κάποιες φορές η Apple έχει κλειδώσει κόσμο. Επιπλέον, η εταιρεία θα πρέπει να βρει μια ισορροπία για τη διατήρηση των λογαριασμών ασφαλών, επομένως κάνει τη διαδικασία να περιλαμβάνει πολλά βήματα. Αλλά η εταιρεία λέει, ότι η διαδικασία μπορεί να ακυρωθεί, αν ο χρήστης παρεμβαίνει μη επιτυχημένα.

Σύμφωνα με ένα ενημερωμένο έγγραφο υποστήριξης, η Apple τονίζει ότι ένας κανονικός χρήστης, το πρώτο βήμα που θα έκανε θα ήταν να προσπαθήσει να προβεί στο recovery με το resetting του password σε μια άλλη συσκευή. Όταν αυτό αποτυγχάνει για οποιονδήποτε λόγο, τότε οι χρήστες ανακατευθύνονται να ξεκινήσουν τη διαδικασία του recovery μέσω του iforgot.apple.com. Παρέχουν στην Apple λεπτομέρειες του λογαριασμού τους και η εταιρεία ξεκινά μια διαδικασία η οποία μπορεί να κρατήσει αρκετές ημέρες. Ωστόσο, η διαδικασία αυτή θα εγκαταληφθεί από την Apple αν ο χρήστης επιμείνει στις προσπάθειες και αποτύχει να προβεί στο reset του κωδικού του λογαριασμού του.

Αν και αναγνωρίζει ότι αυτού του είδους η ακύρωση είναι καθυστέρηση στην ήδη μακρά διαδικασία, η Apple αναφέρει ότι είναι απαραίτητη. Επιπροσθέτως προτείνει στους χρήστες να απενεργοποιήσουν τις συσκευές, όσο η διαδικασία διεξάγεται.  Ακόμη και αν η διαδικασία του recovery έχει ξεκινήσει, οι χρήστες μπορούν να πάνε στο iforgot.apple.com με το σωστό Apple ID και password. Τότε η διαδικασία θα ακυρωθεί επειδή δεν είναι απαραίτητη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.