Όπως φαίνεται, η εκρήξεις μπαταριών δεν γνωρίζουν σύνορα, μάρκες, και συσκευές. Κάτοχος Apple Watch Series 7 αναφέρει ότι καθώς το φορούσε στο χέρι του κατάλαβε ότι το ρολόι άρχισε να ζεσταίνεται περισσότερο από ό,τι συνήθως.

Έπειτα, το έβγαλε και διαπίστωσε ότι το πίσω μέρος του είχε ραγίσει και το watchOS είχε εμφανίσει μία ειδοποίηση πως θα απενεργοποιήσει τη συσκευή λόγω αυξημένης θερμοκρασίας. Όλα αυτά συνέβησαν σε έναν χώρο με 21°C περιβαλλοντική θερμοκρασία.

Προφανώς, επικοινώνησε με την υποστήριξη της Apple και αφού τον έστελναν από έναν στον άλλο υπάλληλο, πάντα ανωτέρου επιπέδου, κατέληξε στον διαχειριστή, ο οποίος το μόνο που έκανε ήταν να δημιουργήσει φάκελο για διερεύνηση του θέματος.

Την άλλη μέρα το πρωί, ο χρήστης του Apple Watch Series 7 έλεγξε το έξυπνο ρολόι του και διαπίστωσε ότι ήταν ακόμη πιο ζεστό, ενώ η υπερβολικά αυξημένη θερμοκρασία είχε ως αποτέλεσμα να ραγίζει ακόμα και η οθόνη της συσκευής.

Μόλις ο χρήστης ξεκίνησε να βγάζει φωτογραφίες και βίντεο, για να τα στείλει στην Apple, το Watch Series 7 άρχισε να κάνει ήχους τριξίματος. Στη συνέχεια, το έπιασε να το πετάξει έξω από το παράθυρο και το ρολόι εξερράγη.

Εκτός από το κατεστραμμένο ρολόι, ο χρήστης κατέληξε με καμένο καναπέ, ενώ επισκέφθηκε τα επείγοντα λόγω ανησυχιών για δηλητηρίαση από μόλυβδο, παρά το γεγονός ότι η συσκευή δεν περιέχει αρκετό μόλυβδο για να προκαλέσει δηλητηρίαση.

Apple Watch Series 7 Explode

Μετά το περιστατικό, ο χρήστης του Apple Watch Series 7 επικοινώνησε με την υποστήριξη της εταιρείας και ενημέρωσε τους υπαλλήλους για την έκβαση της υπόθεσης. Τον πληροφόρησαν ότι πλέον αποτελεί θέμα υψίστης σημασίας.

Παρόλο που η υποστήριξη είπε στον χρήστη ότι θα επικοινωνήσει μαζί του τη Δευτέρα που μας πέρασε, τελικά ήρθαν σε επαφή μαζί του εχθές, και το μόνο που είπαν είναι ότι θα μεταφέρουν το ρολόι στα εργαστήρια τους για να το εξετάσουν περισσότερο.

Apple Watch Series 7 Explode

Επιπλέον, η Apple του έστειλε ένα έγγραφο προς υπογραφή το οποίο ανέφερε ότι δεν θα επικοινωνήσει το συμβάν σε κανέναν άλλο. Ωστόσο, ευτυχώς, αυτός αρνήθηκε να υπογράψει και κοινοποίησε την ιστορία στο 9to5Mac.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.