Η Apple ακύρωσε σήμερα το AirPower, τονίζοντας σε δήλωσή της ότι δεν μπορεί να επιτύχει τα δικά της standards design και κατασκευής στο συγκεκριμένο gadget. Έχοντας ανακοινωθεί τον Σεπτέμβριο του 2017 κατά τη διάρκεια ενός iPhone event, το AirPower υποτίθεται ότι θα αποτελούσε το ασύρματο charging mat πάνω στο οποίο οι χρήστες θα μπορούσαν να φορτίσουν ασύρματα το iPhone, το Apple Watch και τη θήκη των AirPods. Η ίδια η εταιρεία είχε υποσχεθεί το προϊόν να κυκλοφορήσει μέσα στο 2018.

Ύστερα από πολύ προσπάθεια, καταλήξαμε ότι με το AirPower δεν μπορούσαμε να επιτύχουμε τα υψηλά standards που έχουμε θέσει και ακυρώσαμε το project, τονίζει ο Dan Riccio, senior vice president of hardware engineering στην Apple. Είναι η πρώτη φορά που η εταιρεία έχει προβεί στην ακύρωση ενός προϊόντος που έχει η ίδια ανακοινώσει.

Η Apple απέτυχε στο να δημιουργήσει ένα mat που θα μπορούσε να φορτίσει τις συσκευές ασύρματα, ταυτόχρονα. Πολλές αναφορές θέλουν τις μονάδες δοκιμής να υπερθερμαίνονται, κάτι που οδήγησε στη σημερινή ανακοίνωση. Το καλό είναι ότι υπάρχουν πολλές λύσεις από άλλους κατασκευαστές, με την εταιρεία να σημειώνει ότι μένει προσηλωμένη στην ιδέα που παρουσίασε με το AirPower.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.