Η Apple κυκλοφόρησε νέες ενημερώσεις λογισμικού για τις φορητές συσκευές της, τα iOS 15.2.1 και iPadOS 15.2.1. Όπως υπονοεί η μικρή αύξηση στον αριθμό εκδόσεων, πρόκειται για βασικές ενημερώσεις επιδιόρθωσης σφαλμάτων, αν και έχουν μέγεθος 970MB.

Αυτό είναι περίεργο, δεδομένου ότι το changelog είναι απίστευτα σύντομο. Συγκεκριμένα αναφέρει μόνο δύο στοιχεία: “Messages may not load photos sent using an iCloud Link” και “Third-party CarPlay apps may not respond to input”.

Το δεύτερο σφάλμα φαίνεται ότι θα μπορούσε να είναι πραγματικό πρόβλημα για όσους χρησιμοποιούν το CarPlay και έχει αναφερθεί αρκετά σε διάφορα φόρουμ. Το σφάλμα στο Messages ακούγεται επίσης αρκετά ενοχλητικό, επομένως είναι πιθανώς καλύτερο να κατεβάσετε τα iOS 15.2.1 και iPadOS 15.2.1 το συντομότερο δυνατό.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.