Αν κάποτε είχες κάποιο πρόβλημα με ένα iOS update το οποίο προκαλούσε το iPhone σου να σταματάει να δέχεται τον φορτιστή, τότε μάλλον σε ενδιαφέρει το θέμα. Τη Δευτέρα, μια μήνυση που υποβλήθηκε ενάντια στην Apple κατηγορεί την εταιρεία ότι εξαναγκάζει τους χρήστες να προβούν στην αγορά νέων iPhone φορτιστών, διαθέτοντας updates που χαλάνε τη συμβατότητα με παλαιότερους φορτιστές.

Σύμφωνα με τη μήνυση υπήρξαν χιλιάδες iPhone χρήστες που δεν μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν τους φορτιστές, μετά από ένα iOS update επειδή ξεκίνησαν να λαμβάνουν μηνύματα ότι αυτό το αξεσουάρ δεν υποστηρίζεται. Στη μήνυση αναφέρεται ότι η Apple σκόπιμα το έκανε αυτό προκειμένου να αναγκάσει τους χρήστες αγοράσουν νέους. Τα προβλήματα αυτά, αναφέρεται ότι προήλθαν από ένα iOS update το Νοέμβριο του 2016 που ήταν το iOS 10.1.1.

Ωστόσο όμως αν παρακολουθείς την διεθνή ειδησεογραφία στα κινητά, υπάρχουν μερικά πράγματα που θα πρέπει να επισημανθούν. Πρώτον, ότι το πρόβλημα αυτό σίγουρα θα είχε αναφερθεί από πολλές ιστοσελίδες, κάτι που δεν έγινε και σίγουρα θα αφορούσε πολύ περισσότερους. Περίπου 725 εκατομμύρια iPhone υπήρχαν στην αγορά στο τέλος του 2016, επομένως αν η Apple έκανε κάτι τέτοιο, σίγουρα θα επηρέαζε πολύ περισσότερες συσκευές του οικοσυστήματος. Μάλλον συνέβη σε μερικούς χρήστες την ίδια χρονική στιγμή και το απέδωσαν σε iOS update.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.