Οι προμηθευτές της Apple πιθανότατα θα ξεκινήσουν τη μαζική παραγωγή ενός AirTag δεύτερης γενιάς (AirTag 2) το τέταρτο τρίμηνο του 2024, σύμφωνα με νέες πληροφορίες που μοιράστηκε ο αναλυτής Ming-Chi Kuo. Το σημερινό AirTag κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 2021 και η τιμή του ανέρχεται στα 39 ευρώ.

Ο Kuo πιστεύει ότι το νέο AirTag θα έχει καλύτερη ενσωμάτωση με το επερχόμενο headset Vision Pro της Apple, ως μέρος ενός οικοσυστήματος χωρικής υπολογιστικής, αλλά δεν έδωσε πρόσθετες λεπτομέρειες ή δεν αποκάλυψε άλλα πιθανά νέα χαρακτηριστικά για τον tracker.

Το σημερινό AirTag είναι εξοπλισμένο με ένα chip U1 σχεδιασμένο από την Apple για Ultra Wideband. Επιτρέπει τη λειτουργία Precision Finding που εμφανίζει την απόσταση και την κατεύθυνση σε ένα AirTag. Ο Kuo δήλωσε ήδη ότι τα μοντέλα iPhone 15 θα έχουν πιθανότατα ένα αναβαθμισμένο chip Ultra Wideband, οπότε ίσως η Apple σχεδιάζει ένα αναβαθμισμένο chip U2 τόσο για τα iPhone όσο και για το AirTag 2.

Με βάση αυτό το χρονοδιάγραμμα, ένα νέο AirTag απέχει ακόμα πάνω από ένα χρόνο από την κυκλοφορία του, οπότε πρόσθετες φήμες σχετικά με το αξεσουάρ είναι πιθανό να εμφανιστούν τους επόμενους μήνες.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.