Η Apple κυκλοφόρησε με μια νέα διαφήμιση που τονίζει για άλλη μια φορά τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του iPhone 15 Plus. Προσπαθεί πάρα πολύ να πείσει τους καταναλωτές της για την αξία αυτού του μοντέλου, το οποίο δείχνουν να μην προτιμούν.

“Looooong lasting battery for relentless moments”, λέει η Apple, “Relax, it’s iPhone 15 Plus”. – Μετάφραση: “Μεγάααααλη διάρκεια μπαταρίας για αδιάκοπες στιγμής” και “Χαλαρώστε, είναι το iPhone 15 Plus”

Αυτή είναι η δεύτερη διαφήμιση που μοιράζεται η Apple και τονίζει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του 15 Plus. Τον Δεκέμβριο, η εταιρεία κοινοποίησε μια άλλη διαφήμιση για το 15 Plus που παρουσίαζε μια πρίζα που τραγουδούσε ότι της λείπει το νέο Plus της εταιρείας.

Ως υπενθύμιση, αξίζει να αναφέρουμε ότι το 15 Plus φτάνει τις 26 ώρες με αναπαραγωγή βίντεο ή τις 100 ώρες με αναπαραγωγή μουσικής. Την ίδια στιγμή, το 15 Pro Max με 4.422mAh μπαταρία, έναντι 4.383mAh του Plus, φτάνει τις 29 ώρες και 95 ώρες, αντίστοιχα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.