Όλη την προηγούμενη εβδομάδα, ένα πλήθος iPhone 15 και iPhone 15 Pro – Pro Max χρηστών εξέφραζαν έντονα παράπονα για την υπερθέρμανση των συσκευών τους και το γεγονός ότι αυτά έτρεχαν σε μη κανονικές υψηλές θερμοκρασίες. Η Apple ανακοίνωσε ότι έρχεται software update και βάζει ένα οριστικό τέλος στην εν λόγω συζήτηση επισημαίνοντας τα εξής.  Η εταιρεία επιπλέον έσπευσε να σημειώσει στο 9to5mac ότι το νέο titanium design των iPhone 15 Pro δεν προκαλεί κανένα πρόβλημα απολύτως.

Σε μια δήλωση στα Forbes και 9to5mac, η εταιρεία υποστήριξε ότι είναι άκρως λογικό ένα iPhone να ζεσταίνεται τις πρώτες ημέρες. Και ο λόγος, επειδή το iOS κάνει index τις φωτογραφίες, τις αναζητήσεις και πλήθος άλλων εργασιών στο background. Η εταιρεία αναφέρει ακόμη ότι ένα bug στο iOS 17 κάνει ακόμη χειρότερο το πρόβλημα της υπερθέρμανσης και πως το software update θα βάλει τέλος σε αυτό.

Παράλληλα, πρόσφατες ενημερώσεις σε συγκεκριμένα τρίτα apps προκαλούν overload στο σύστημα, με την Apple να εργάζεται με τους developers αυτούς να το διορθώσουν. Ήδη το θέμα με το Instagram έχει διορθωθεί. Όσον αφορά το νέο υλικό, το τιτάνιο τονίζει ότι στη πράξη κάνει καλύτερη απαγωγή της θερμότητας σε σχέση με το ανοξείδωτο ατσάλι.

Τέλος, ολοκληρώνει λέγοντας ότι είναι το ίδιο το iOS το οποίο φροντίζει το smartphone σου από υπερθέρμανση και δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να ανησυχείς.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.