Βρισκόμαστε επίσημα στον Ιούλιο και η Apple μόλις κυκλοφόρησε μια νέα διαφήμιση για τα Watch Series 7 που προωθεί την ανθεκτικότητα τους. Η διαφήμιση έρχεται εν μέσω φημών για μια rugged ή έστω πιο ανθεκτική έκδοση των έξυπνων ρολογιών της εταιρείας, που αναμένεται να παρουσιαστεί αυτό το φθινόπωρο.

Με το όνομα «Hard Knocks», η διαφήμιση δείχνει πόσο ανθεκτικό είναι το Apple Watch της τρέχουσας γενιάς. Το βίντεο διάρκειας ενός λεπτού δείχνει πολλά άτομα να φορούν smartwatch καθώς κάνουν extreme sports ή απλά γλιστρούν στο έδαφος. Η διαφήμιση έχει ακόμη και ένα άτομο να τρίβει το Apple Watch σε μια πίστα skateboard και ένα παιδί να ρίχνει το ρολόι σε μια λεκάνη τουαλέτας.

Στο τέλος, η Apple περιγράφει τα Watch Series 7 ως τα «πιο ανθεκτικά Apple Watch, μέχρι τώρα. Εκτός από μια μεγαλύτερη οθόνη, η Apple λέει ότι τα Series 7 έχουν νέο γυαλί που είναι πιο ανθεκτικό σε ρωγμές και γρατσουνιές. Επιπλέον, χρειάστηκαν θεμελιώδεις αλλαγές στο design για να επιτευχθεί το όραμα της μεγαλύτερης Always-On Retina οθόνης. Αυτές οι ίδιες καινοτομίες συνέβαλαν επίσης στη δημιουργία του πιο ανθεκτικού μπροστινού κρυστάλλου.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.