Η Apple ήταν κάποτε μια εταιρεία συνώνυμη με την καινοτομία και την ξεχωριστή τεχνολογία. Η εταιρεία έκανε εκατομμύρια ανθρώπους κατόχους smartphone συσκευών με το αρχικό iPhone και το iPod αποτέλεσε μια βασική συσκευή για μια ολόκληρη γενιά. Πλέον όμως φαίνεται, ότι η Apple εστιάζει στη βελτίωση των προϊόντων της παρά σε ένα ριζικά ανανεωμένο προϊόν το οποίο θα αλλάξει τη βιομηχανία.

Αυτό ακριβώς αντανακλάται πλέον στη λίστα με τις πιο καινοτόμες εταιρείες του περιοδικού Fast Company. Το περιοδικό αναφέρει κατά σειρά τις 50 κορυφαίες εταιρείες του κόσμου, ανάλογα με την καινοτομία που έχουν επιδείξει σε σχέση με πέρυσι. Η Apple βρισκόταν στην πρώτη θέση το 2018 χάρη στα ασύρματα ακουστικά AirPods και στο iPhone X (θυμηθείτε ότι η λίστα συντάχθηκε στις αρχές εκείνου του έτους). Το 2017 Apple flagship έφερε όχι μόνο ένα εξολοκλήρου ριζικά ανανεωμένο design με μικρά bezels και εγκοπή αλλά έκανε το ντεμπούτο του και το Face ID, που θεωρείται η πιο ασφαλής τεχνολογία face scanning σε smartphones.

Χωρίς να μας προκαλεί μεγάλη έκπληξη και μετά από μια μικρή ανανέωση που αποτέλεσαν τα iPhone XS, η εταιρεία έπεσε στη 17η θέση στη λίστα του 2019. Και πάλι όμως χρειάζεται να έχεις επιδείξει λίγη καινοτομία για να μπεις σε αυτή τη λίστα, με το περιοδικό να αναφέρει ότι δίνει αυτή τη θέση χάρη στο A12 Bionic chip.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.