Χρήστης του TikTok ισχυρίζεται ότι η Apple του έδωσε το ελεύθερο να πάρει ότι θέλει δωρεάν, για να μην δημιουργηθεί θέμα παραπόνων στο reddit. Ο Daniel (@ddkim61) έκανε ένα βίντεο στο γνωστό κοινωνικό δίκτυο και αποκάλυψε ότι το iPhone που παρέλαβε δεν είχε θύρα φόρτισης.

Επικοινώνησε με την εταιρεία και έκανε παράπονα. Φαίνεται ότι εξέφρασε λίγο έντονα τη δυσαρέσκεια του, και η Apple για να γλιτώσει τον διασυρμό στο reddit του είπε να πάει σε ένα Apple Store και να πάρει ότι θέλει.

Στο βίντεο βλέπουμε με τον Daniel να έχει έναν MagSafe μαγνητικό φορτιστή, πέντε θήκες, τρία λουράκια για το Apple Watch, και ένα iPad με Magic Keyboard και Pencil – που δεν ξέρουμε αν τα πήρε στο “ξεφάντωμα αγορών” που του προσέφερε η εταιρεία.

Κάποιοι θα πίστευα ότι λέει ψέματα, αλλά φαίνεται ότι η εταιρεία το έχει τακτική να προσφέρει τέτοιου είδους λύσεις. Για παράδειγμα, ένας λογαριασμός αναφέρει στα σχόλια ότι για την απώλεια φωτογραφικών και βίντεο αξίας 50.000 (δολαρίων?) του προσέφεραν ένα MacBook.

Ένας άλλος λογαριασμός αναφέρει ότι έστειλαν το iPhone που παράγγειλε σε λάθος διεύθυνσης – αφήνοντας να εννοηθεί ότι το παρέλαβε τελικά, και η Apple του έστειλε ένα ακόμα iPhone δωρεάν.

Η εικόνα για τόσο μεγάλες εταιρείες και η θετική εμπειρία εξυπηρέτησης έχουν τεράστια σημασία. Από ότι φαίνεται, η Apple το γνωρίζει καλά αυτό και κάνει τα πάντα για να έχει τους πελάτες της ικανοποιημένους.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.