Η Apple πρόσθεσε τα iPad Air 2 και iPad mini 2 στη λίστα των vintage προϊόντων της, καθώς έχουν περάσει περισσότερα από πέντε χρόνια από την τελευταία φορά που οι συσκευές ήταν διαθέσιμες προς πώληση.

Το iPad Air 2 κυκλοφόρησε για πρώτη φορά τον Οκτώβριο του 2014 και ήταν το πρώτο iPad Air που διέθετε αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων Touch ID. Χρησιμοποιούσε επίσης τον επεξεργαστή A8X της Apple και είχε μια πολυστρωματική οθόνη χωρίς κενά, γεγονός που το έκανε σημαντικά πιο λεπτό από το αρχικό iPad Air.

Το iPad mini 2 κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2013 και ήταν γνωστό ως Retina iPad mini, λόγω της οθόνης Retina με ανάλυση 2.048 x 1.536 pixels. Κατά τα άλλα, οπτικά ήταν πανομοιότυπο με τον προκάτοχό του, αν και ήταν ελαφρώς πιο βαρύ και παχύτερο. Το tablet χρησιμοποιούσε έναν επεξεργαστή A7 και τον συνεπεξεργαστή M7 που παρουσιάστηκε αρχικά στο iPhone 5s.

Η λίστα vintage προϊόντων περιλαμβάνει συσκευές που η Apple σταμάτησε να διανέμει προς πώληση περισσότερα από πέντε χρόνια και λιγότερο από επτά χρόνια. Η Apple παρέχει σέρβις και ανταλλακτικά για vintage συσκευές για έως και 7 χρόνια, αλλά οι επισκευές υπόκεινται στη διαθεσιμότητα των ανταλλακτικών.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.