Νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα, η Apple παρουσίασε μερικές νέες συσκευές, συμπεριλαμβανομένου του iPhone SE τρίτης γενιάς, ή SE 3, ή SE 2022. Το smartphone διαθέτει βελτιωμένες προδιαγραφές και χαρακτηριστικά σε σύγκριση με τον προκάτοχό του.

Μεταξύ των βελτιώσεων, η Apple έχει επίσης αυξήσει τη μνήμη του SE 3, αν και δεν το διαφημίσει ιδιαίτερα. Βέβαια, αυτή είναι πάγια τακτική της αμερικανικής εταιρείας, καθώς συνήθως μαθαίνουμε τη RAM των συσκευών τους μέσω ανάλυσης του κώδικα, teardown, και άλλων μεθόδων.

Το νέο iPhone SE 3 έχει 4GB RAM, δηλαδή 1GB παραπάνω από τα 3GB RAM που προσφέρει η εταιρεία στο μοντέλο δεύτερης γενιάς. Αυτό επιβεβαιώθηκε από το MacRumors με πληροφορίες που προέρχονται από strings εντός του Xcode 13.3 Release Candidate που κυκλοφόρησε η Apple μετά το event.

Με την αυξημένη μνήμη στη συσκευή, θα πρέπει να υπάρξει αισθητή βελτίωση της απόδοσης. Περισσότερες εφαρμογές, καθώς και ιστοσελίδες στο Safari, μπορούν πλέον να παραμείνουν ενεργές στο παρασκήνιο. Επίσης, όφελος περιμένουμε σε ορισμένες εργασίες όπως η επεξεργασία φωτογραφιών και βίντεο.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.