Η Apple ανακοινώνει σήμερα επίσημα το Apple Pay Later στην Αμερική το οποίο θα δώσει τη δυνατότητα στους χρήστες να σπάσουν τις αγορές τους σε τέσσερις πληρωμές σε βάθος έξι εβδομάδων χωρίς επιτόκια ή άλλα έξοδα.

Τα ποσά με τα οποία θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί η υπηρεσία είναι από 50 δολάρια μέχρι 1.000 και θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για online αγορές και αγορές εντός εφαρμογών σε εμπόρους που αποδέχονται το Apple Pay.

Το Apple Pay Later ενσωματώνεται μέσα στο Wallet ώστε οι χρήστες να μπορούν να δουν όλες τις συναλλαγές τους εύκολα και γρήγορα. Λίγο πριν έλθει η ημερομηνία πληρωμής της δόσης, οι χρήστες θα λαμβάνουν ένα email αλλά και ειδοποίηση στο Wallet.

Φυσικά, η ασφάλεια είναι στο επίκεντρο. Οι αγορές που γίνονται μέσω του Apple Pay θα πρέπει να πιστοποιηθούν με τη χρήση Face ID, Touch ID ή passcode, ενώ το ιστορικό δεν μοιράζεται ποτέ σε τρίτα μέρη.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.