Η Apple στο ειδικό event που διοργάνωσε για αυτό το σκοπό και το οποίο διεξάγεται τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, προβαίνει στη ριζική ανανέωση του νέου Macbook Air. Διαθέτει αρχικά οθόνη Retina, 50% μικρότερα bezels σε ένα design παρόμοιο με το απλό Macbook και σαφώς αναβαθμισμένο εσωτερικό hardware.

Εξοπλίζεται με οθόνη 13.3 ιντσών, δυο θύρες USB-C, ένα 3.5mm headphone jack, ενώ φυσικά δεν απουσιάζει και το Touch ID, το οποίο εξοπλίζεται με το T2 chip που συναντήσαμε στα περσινά MacBook Pro και iMac Pro.  Ωστόσο όμως δεν διαθέτει Touch Bar, που κάτι τέτοιο ίσως ικανοποιήσει εκείνους που δεν τους αρέσει το MacBook Pro Touch Bar και το θεωρούν άχρηστο.

Στην ουσία η συσκευή είναι ένα σύγχρονο MacBook Pro με το standard Air design. Φέρει 8th Gen Intel dual-core CPU με ενσωματωμένα γραφικά, ως 16GB RAM και ως 1.5TB SSD. Μπορείτε μάλιστα να χρησιμοποιήσετε μια από τις USB-C / Thunderbolt για να προβάλλετε περιεχόμενο σε μια εξωτερική 5K οθόνη. Το βασικό μοντέλο, με 8GB RAM και 128GB SSD κάνει από σήμερα το ντεμπούτο του στα $1,199.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.