Το fuelGR είναι ίσως η καλύτερη εφαρμογή εύρεσης της πιο φθηνής βενζίνης. Πιο συγκεκριμένα, αυτή εμφανίζει σε χάρτη όλα τα πρατήρια της Ελλάδος που στέλνουν τις τιμές τους στο Παρατηρητήριο Τιμών Καυσίμων. Είναι διαθέσιμη για Android, iOS, Windows και στο web, όπως και για Huawei συσκευές.

fuelgr

Όπως διαβάζουμε στην επίσημη ιστοσελίδα του:

Η εφαρμογή fuelGR εξελίσσεται στο Τμήμα Ψηφιακών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στη Λάρισα. Η πρώτη έκδοση χρονολογείται πίσω στο 2014 και γρήγορα έγινε η κορυφαία εφαρμογή ενημέρωσης για βενζινάδικα και τιμές καυσίμων στην Ελλάδα! Βραβευμένη από το ΤΕΕ και μόνιμα στις πρώτες θέσεις στην κατηγορία της στο Google Play Store, έχει πάνω από 200 χιλιάδες πιστούς χρήστες που αναγνωρίζοντας την ποιότητα και τη χρησιμότητά της, σε συνδυασμό και με την συνεχή υποστήριξη από την ομάδα ανάπτυξης, έγραψαν γι’αυτή διθυραμβικές αξιολογήσεις στο Play Store και έδωσαν τη μέγιστη βαθμολογία.

Με εμμονή στην ακρίβεια, το fuelGR παρέχει μηχανισμούς για 100% έγκυρη πληροφόρηση και χαρτογραφεί συστηματικά το σύνολο των εγγεγραμμένων στο Παρατηρητήριο Τιμών Καυσίμων πρατηρίων της χώρας.

Μπορείς να την βρεις εδώ

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.