Το κύριο selling point της σειράς Samsung galaxy S20 είναι οι κάμερες. Η Samsung κατάφερε να τοποθετήσει πολλές κάμερες σε όλα τα τελευταία και πιο πρόσφατα smartphones, σε μια προσπάθεια να κάνει τα Samsung Galaxy S20, Samsung Galaxy S20+ και Galaxy S20 Ultra ικανά να ικανοποιήσουν ακόμη και τον πιο απαιτητικό χρήστη. Σε κάποιες περιπτώσεις, οι reviewers διαμαρτύρονται για bugs και ποιότητα πιο χαμηλή από τις προσδοκίες.

Ορισμένα από τα Samsung Galaxy S20 Ultra reviews που δημοσιεύθηκαν τις προηγούμενες ημέρες, αναφέρουν ότι οι κάμερες στην εν λόγω συσκευή έχουν πιο αργό από ότι συνήθως focus μηχανισμό, τόσο στη φωτογραφία όσο και στα video modes. Το τηλέφωνο χρησιμοποιεί PDAF (phase-detection autofocus), αντί για ένα πιο γρήγορο και πιο αξιόπιστο dual-pixel PDAF system που συναντάμε στα πιο σύγχρονα high end smartphones, συμπεριλαμβανομένων της προηγούμενης γενιάς. Επιπλέον, οι κάμερες φαίνεται ότι κάνουν υπερβολικό smooth τα πρόσωπα των ανθρώπων  και το δέρμα.

Τα Galaxy S20 Ultra reviews που δημοσιεύονται από το PC Mag και InputMag, μιλούν για παρόμοια προβλήματα στις κάμερες. Το Theverge σημειώνει από την μεριά του ότι αντιμετώπισε προβλήματα με το autofocus και το skin smoothing. Η Samsung πάντως,  απάντησε σε όλα αυτά τα αρνητικά σχόλια και τόνισε ότι οι επιδόσεις της κάμερας θα βελτιωθούν σε μελλοντικά software updates. Η απάντηση της Samsung:

Τα Samsung Galaxy S20 διαθέτουν εξαιρετικά προηγμένο σύστημα κάμερας. Προσπαθούμε να βελτιώσουμε τις επιδόσεις συνεχώς για να προσφέρουμε κορυφαία εμπειρία στο χρήστη. Ως εκ τούτου, εργαζόμαστε ήδη σε ένα update που θα βελτιώσει τις επιδόσεις.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. 3 μήνες είχα το note 10 plus φωτό πολύ κατώτερες του note 9 και βίντεο μόλις έβαζες 60fps τράβαγε σαν vga το πήγα και στην Samsung με sample video και μου λέγανε δεν έχει τπτ το κινητό λες και δεν βλέπανε το χαλί θα με βγάζανε και τρελό.πήρα iPhone και πετάει

    • Πιο υπερτιμημένη συσκευή απ’τα iPhone δεν έχει πανάκριβα, προβληματικά βλέπε μπαταρίες που τους κράζει το σύμπαν όλο προβλήματα με τις οθόνες ιδιαίτερα με τη γραμμή ανακοίνωσεων προβλήματα καθαρά δικά της τα οποία για την επιδιόρθωση χρέωναν οι αλήτες τους ηλίθιους πελάτες τους που χάλαγαν μια περιουσία να πάρουν μια μαλακιά και μισή και συνέχιζαν να το γαμοπληρωνουν ως να το βαρεθουν και να το πετάξουν αν το και καλά made i usa που κατασκευάζεται Κι α με οθόνες SAMSUNG ρε τ’ ακούς εσύ που θες με ένα κινητό να μου τραβηξεις χολυγουντιανα πλάνα…να ξέρειςπως για αυτό υπάρχουν εξειδικευμένες φωτογραφικές μηχανές και βιντεοκάμερες πλέον τσέπης που μου θες με κινητό να μου γίνεις καμεραμάν βλάκα και μου κάνεις και διαφήμιση της μπουρδέλοapple που σας δουλεύει ψιλό γαζί και ναι συνηθίζεται σε ένα ολοκαίνουργιο μοντέλο ενός τόσο πολυπλοκου κινητού να χρειάζεται κάποια αναβάθμιση δεκτό και κατανοητό αυτό που δε τρώγεται με τίποτα είναι αυτό που κάνουν οι αλήτες της Apple στα iPhone όπου με κάθε update του υπεριτιμενου μέχρι αηδιας ios να ρίχνουν εσκεμμένα την απόδοση του κινητού αναγκάζοντας το βλάκα ιδιοκτήτη του να το αλλάξει πιο γρήγορα σπαταλώντας παράλογα φυσικά πόσα και το ίδιο και για τις προβληματικές μπαταρίες τους που είτε τα φτηνού πολύ πιο γρήγορα από ότι θα ‘πρεπε για κινητο αυτής της τιμής είτε εσκεμμένα πάλι μειώνεται με το κάθε του iOS update η απόδοση της σε σημείο που θες αλλαγή με ένα υπέρογκο ποσό κινητό που τι πληρώνεις λες κι έχεις Φεράρι στη Ιταλία, Γαλλία αλλά και σε άλλες χωρες ευρωπαϊκές τους έχουν μουρλανει στο κράξιμο άσε τα πρόστιμα!!! Αυτά κι άλλα πολλά για την πατάτα που ακουει στο όνομα iPhone αλλά και τα βλήματα που ξεβρακωνοντε οικονομικα για να τα πάρουν επόμενος το μόνο που πετάει είναι τα πουλάκια και η μαλακια που σας δέρνει βλήματα!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.