Οι εταιρείες έχουν ξεκινήσει να σχεδιάζουν και να κυκλοφορούν όλο και περισσότερα foldable smartphones. Η Huawei έχει βγάλει στην αγορά τα Mate X και Mate Xs, που έχουν το ίδιο form factor με το Galaxy Fold. Το επόμενο μοντέλο της κατασκευάστριας μάλλον θα είναι clamshell και ίσως ονομάζεται Mate V.

Τα στοιχεία που έχουμε είναι μπερδεμένα. Πριν καιρό είχαμε μάθει ότι η Huawei δουλεύει σε clamshell smartphone και τώρα διέρρευσε ακόμα μία πατέντα που αφορά το συγκεκριμένο τηλέφωνο. Η αίτηση κατατέθηκε στην CNIPA τον Αύγουστο του 2019 και πιστοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες.

Στην πατέντα υπάρχουν φωτογραφίες ενός clamshell smartphone με notch στην οθόνη, μεγάλο εξωτερικό ορθογώνιο πλαίσιο στο οποίο υπάρχει το module των καμερών και η οθόνη ειδοποιήσεων, και τα κουμπιά είναι τοποθετημένα στη δεξιά μεριά.

Την ίδια στιγμή, το LetsGoDigital βρήκε ένα trademark για το όνομα “Mate V”, το οποίο δεν ξέρουμε αν αφορά κάποιο smartphone γιατί τοποθετείται στην 9 Class που αφορά πληθώρα ηλεκτρικών συσκευών. Όμως, το όνομα ταιριάζει απόλυτα με το Mate X και Mate Xs που η εταιρεία χρησιμοποιεί στα foldable, γιατί τα συμβατικά smartphones της σειράς Mate τα ονομάζει με αριθμούς.

Όλα αυτά μαζί, οδηγούν στο συμπέρασμα ότι μάλλον το επόμενο foldable της Huawei θα είναι το Mate V και θα έχει clamshell σχεδιασμό. Εμένα μου κολλάει, γιατί το “V” είναι μία από τις θέσεις που έχει ένα foldable και ταιριάζει πολύ σε clamshell. Θα έκανε καλή διαφήμιση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.