Η Google ετοιμάζει την προσθήκη ενός feature στο Android Q το οποίο θα θολώσει ακόμη περισσότερο τις διαχωριστικές γραμμές μεταξύ Android και iOS. Σύμφωνα με ενδείξεις που υπάρχουν στις beta εκδόσεις του Android Q, η Google θα προσθέσει στο Android το deep press σε μια μελλοντική έκδοση.

Στην ουσία πρόκειται για ένα feature το οποίο θα επιτρέψει μοναδικές ενέργειες να λάβουν χώρα, όταν ο χρήστης πιέζει την οθόνη περισσότερο από ότι συνήθως. Και αν κάτι τέτοιο φαντάζει γνώριμο, είναι γιατί μοιάζει πολύ στο Force Touch, γνωστό και ως 3D Touch. Ωστόσο, επειδή το Android Q υποστηρίζει το deep press, δεν σημαίνει απαραίτητα και πολλά προς το παρόν, χρειάζεται ειδικό hardware για να υλοποιηθεί.

Είναι πιθανό να το δούμε να κάνει το ντεμπούτο του στο Google Pixel 4, το οποίο αναμένεται τον ερχόμενο Οκτώβριο, λίγους μήνες μετά την stable έκδοση της επόμενης μεγάλης έκδοσης του Android, το Android Q.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.